+1 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından
Mrb kizlar hemen kısacık durumumu ozetliyim size sprial taktirmistm 1 buçuk sene kaldı 10 aydır cikardm ama hamile kalamiorm doktorada gittim ultrasonla muayne etti hiçbir sıkıntı yok dedi ama bukadr uzun süre olmaması beni korkutuyo varmı aranızda böyle sıkıntı yaşayıp olan 

5 Cevaplar

0 oy
(30,405 puan) tarafından

Eşin muayne olsun bide

(223 puan) tarafından
Gitcegini sanmiorm canm ya oda taktın spriali ondan olmuyor deyip duruyor zaten hiç bilmiorm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde olmuyodu spiraldan sonra 8 9 ay ben soģan kürü yaptım hamile kaldım
(223 puan) tarafından
Nasıl yaptın canm soğan kürünu
tarafından
Bana iyi geldi Size de iyi gelir umarım.bi zararî olduģunu düşünmüyorum.ibrahim saraçoğlunun tarifi googleden bakarsanîz bulursunuz.ama ben yinede tarifini veriyim.sabah aç karnına bir bardak suya bi soģanı 4 veya 6 ya bòlün suda kaynatın ılıktan biraz sîcak olacak şekilde için 15 gün boyunca her sabah taze yapmanîz gerek
(223 puan) tarafından
Sadece sabahları günde birkere icilcek öyle demi bide adetkenmi yeni ciktim adetten 3 4 gün oldu şimdi baslayabilirmiyim
tarafından
Olur içebilirsiniz tabi bende òyle yaptım. gûnde bi defa sabah aç karna
(223 puan) tarafından
Tamm canim çok sagol
0 oy
(404 puan) tarafından
Kuzenim 2 arkadaşım 3 sene sonra kaldı canım spralden sonra alakası varmıdır bilemem 
(223 puan) tarafından
Doktorada gittim bir sıkıntı yok Dior ama bilemedim ya
(404 puan) tarafından
Onlarda da yoktu belki de yumurtalık tembelligi oluyordur yumurtlama günlerini değerlendir canım kafana da takma taktikca erteleniyor
(223 puan) tarafından
Aynn çok takiorm herlde
0 oy
(45 puan) tarafından
Vakti saati geldiğinde olur canım sen yüreğini ferah tut bende kanamalı kist vardı doktor hamile kalamazsın dedi o ara öyle bir düşüncemiz yoktu zaten bir sonraki ay kist için tedaviye başlayacaktık hormonlara bakmak için test yapıldı hamile çıktım şu an sekiz aylık yavrum var Allah isteyen herkese hayırlı vaktinde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :)
(223 puan) tarafından
Amin canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına al saglikli
(45 puan) tarafından
Doğum yaptım ben canım sekiz aylık şu an kızım darısı isteyen herkese inşallah
(223 puan) tarafından
Maşallah canım amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
13 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkumsal27 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebruiremcan (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 144 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 9dcdwr796q (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 385 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,066 soru

24,424,563 cevap