0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Geceden beri yürümekte zorlanıyorum şimdi acile geldik agrilarim var hafif hafif nst de çok büyük sancı çıkmadı ama karnım taş alttan muayene etti ilk defa bağırdım normalde öyle olmuyodum ben nasıl doğum yapıcam nefesim daraldi Allah'ım korkuyorum belime kasigima ağrılar giriyor yapamicam ben galiba doğumda bişe olursa bana çok korkuyorum bana dua edin nolur eve yolladılar siklasinca gel dediler 

14 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
İlk doğum olduğu için biraz geç ileri iyi açılmalar malesef inşallah bi avazda kurtulursun canim
-Reklam-
0 oy
(4,667 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim bir avazda kurtulursun insallah evladini sag salim kucagina alirsin 
tarafından
Allah razı olsun :/
0 oy
tarafından
Bebek karnindami durucak canim mesbur yapacan allah acisiz doğum nasip etsin 
tarafından
Allah razı olsun :(
0 oy
(215 puan) tarafından

Seni merak ediyordum canım :)rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kolay ağrısız sancısız güzel bir doğum yaşarsın inşallah Allaha emanet ol :)

tarafından
Allah razı olsun :/
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun Eylem. Yazdıklarını üzüntüyle ve dua ederek okuyorum ilk kez yazıyorum sana. Kötü düşünme inşaallah güzel olacak. Ama haftanı daha küçük biliyordum ben kaçıncı haftadasınız? 

Görüyorsun ki üzüntü  sana ve miniğine yaramıyor. Diğerleri hayatlarına devam ediyor o yüzden kendine iyi bakmak zorundasın, zorundasın ki miniğinede iyi bakmalısın. Allahım hayır kapılarını açsın size. Sen güçlü bir Annesin. 
tarafından
Allah razı olsun :(
0 oy
tarafından
İllede normal doğum yapcaksin diye bi kaide yok ozaman sezeryan ol bari cok korkuyosan ben normal doğum nasıl hiç bilmiyorum ama olanlar bilgilendirsin seni bunun kararını şimdiden verki doğuma girince korkupda dayanmıyorum dersen olmaz ama sonucda candan can çıkıyo kolay olmaz elbet lakin seni ancak normal doğum yapanlar anlar 
tarafından
Devlete gidiyorum öyle bi seçenek olmuyor ki çok zorda kalmadıkça
tarafından
Hiiii ozaman doğurcan eylemcim :)
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim insallah bi avazda kurtulursun♡
0 oy
(2,925 puan) tarafından

Rabbim o darda kimseyi koymasın insallah. Hayirli dogumun olsun <3

0 oy
(1,219 puan) tarafından
Cnm ablacığım kadarıyla doğumun başlayana kadar dayana kadar evde kalmanı istediler öncelike  geçmiş olsun inşallah bi avazda doğurursun sancıların gelip gidiyorsa sana tavsiyem yürü evin içinde hastaneye yatsan bile aynu şeyi yapıyorlar neseteye 1 saat bayılıyorlarsa 1 saatte yürü diyorlar dinlen yürü sürekli sancılar artana ve sıkmasana kadar dayanamadigin noktada hastane git ve dayanamadığını söyle ozaman yatış yapıyorlar çünkü  ben gittiğimde yatırım verilmeden önce nstede 6 7 dakika aralıklarla gelen sancılar vardı ve iki parmak açıklık vardı ben doktora dedim bu sancıyı evde çekemem ben diye oda hemen yatırdı saolsun serumlarla biraz dindi ben hissetmiyordum serumlarla tabi bir gece yattım sabah sancılarım başka 9 gibu asıl şancı yani doğum başladığı şancı o günü ara ara yürümemi söylediler uykum gelene kadar 1 saate bir yürüdüm 
0 oy
(441 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(94 puan) tarafından

Canım hiç korkmaa evet normal dogum biraz zor ama inan sonu cokkk güzel sadece sabret ben de cok zor dogurdum sezeryan olmak bile istedm ebelerden :P bana dogurduktan sonra bize dua edeceksin seni kesmediğimiz için dediler ve öyle de oldu iyi ki beni dinlememisler o ara:woot: sen de korkma korkacak hiç bisey yok sadece belin karsıkların agıracak sonra zamanı gelince bes dakika da hoopppp cocugun elinde Allahın izniyle sakınnn korkma ve cok sakin ol korktukca her sey daha da zor ilerliyor ❤️

0 oy
(144 puan) tarafından

Korkup kendini kasma bence Allaha dua et bol bol . o anda Rabbimizden baska yardim edecek yok cnku. Ilk dogumlar evet zor oluyor ama soyle dusun o aciyi cekicen ama bi sure sonra bitecek bebisini gorunce sanki o acilari hic yasamamissin gibi oluyor cok degisik bi duygu. Biraz cesaretli ve acilara dayanikli bi yapin varsa mutlaka normal dogur derim. :ermm:

0 oy
(471 puan) tarafından
Aşağıda okudum devlete gidiypmussun. İlk doğumun eğer imkanın varsa özeli tercih et. Devlette canın çıksa sezeryana almıyorlar. Bak ben çok normal doğum yapmak istiyodum. Evde 1 hafta sancı çektim. Doktor bana haftaya kadar dogurursun dedi. Doğurmadım. Sonra tekrar doktora gittim. Açılmam artmış sancılarım baya düzenli ve sıktı. Bana yatış yaptı bikaç saate dogurursun dedi. Suni sancı aldım sabah 10 dan akşam 6 ya kadar. O kadar çektim ki gelip gidip bakiyolardi açılmam ilerlemiyodu. Suyumu patlattı alttan bişeyler yaptı rahim kolay açılsın diye olmadı. Ve buara aglicak durumda sancı çekiyorum. Tek avantajım özel olması doktorun hemşirelerin en üst düzeyde ilgilenmeleri. Sonra doktorum bana ters giden biselerin oldugunu söyledi. Ve sezeryana aldı ve gerçekten 5 dakika daha dayanacak gücüm kalmamıştı. Sezeryan oldum oğlumun boynuna çok sıkı bi şekilde kordon dolanmış ondan gelemiyomus megersem. Allah oğlumu bana bağışladı. İlk sezeryanda çok kolay. 3 günde ben eski bendim. 3 günde tamamen iyileştim. Ve ilk doğum insan daha hassas daha tecrübesiz. Tek tavsiyem sana imkanın varsa özele git
0 oy
(417 puan) tarafından
Valla iste bak benimle ayni durumdasin bi sanci boyle yapacak yapacak taaa ki gununu doldurana kadar belkide normalde bizimle ayni sanciyi cekenin acilmasi olur suyu gelir o karnin tas oluyor ya benimde oylrydi her gittigimdee sanci yok sonra ebe dediki hocam rahim agzi sert yani kasilmalardan sertlesiyor acilmiyor onun icin ilk dogum zor oluyor eylül eger ki normal dogum.yapmak istiyorsan ve yakin zamanda yaomak istiyorana dogumu kolaylastiracak tum.eylemleri yapki rahim acilman kolay olsun uzun surmesin dogumun kasilma cok illet bisry ben 23. Haftadan beri yasiyorum ve hala elimi kouyorum karbim sert diyorum bebek nasil rahat ediyor 

İlgili bir soru bulunamadı

411,303 soru

12,381,442 cevap

43,230 kullanıcı

Kategoriler

...