0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (774 puan) tarafından
Leş gibi kokuyor bide ağrısı kulağıma vuruyor yarın gitcem dişçiye başıma gelen var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(241 puan) tarafından
İçerde parça bırakmış olmasınlar? 
(774 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya valla beynime vuruyor ağrısı çok kötü kokuyor bide
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Onceden antibiyotik veriyolar içmesini bu çok ağrımaz heralde
(774 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama çok ağrıyor bide kokuyor
0 oy
(80 puan) tarafından
Ah çok iyi bilirim o ağrıyı daha bie hafta önce çektirdim bende neler çektim yaa çocuğuma bile doru dürüst bakamadim ağrıdan kafamı kaldıramıyordum. Ilk önce antibiyotik verdiler 5 gün sonra gel cekicez dişini dediler iltihaplanma varmış 3 günde iyileşti yeri. Yeniden git doktora baksın içinde iltihaplanma varsa daha kötü olur sonra
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Valal kuzum bende dolgu yaptırdım sinirler olduğu halde kulagima kadar ağrı yapıyor ağrı kesiici iç dedi doktor anlık kesiyor ağrı kesici en son yanağıma soğuk bu lz koyduk o rahatlattı beni anlamadım hiç bisey ya :( havalardan mi herkes aynı olmuş 
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Ben de cuma günü  yirmilikleri cektirdim. Ilk gün  uyusukluk gecince  baya ağrıdi ilac aldım hemen antibiyotik  ve agri kesici yazmıştı.  Geçirdi  ama etkisi gidince yine basladı. Yine ictim. Ama dediğin  gibi  kotu bir koku  da var anlamadim niye böyle. Şuan  gecti agrılarım senin de bu kadar surmemesi lazımdı  varsa ilac al yoksa doktora  git derim dış  ağrısı  bir seye benzemiyor Allah şifa  versin.
(4,227 puan) tarafından
Tuzlu suyla gargara yap canım hatta varsa elinde şırıngayla diş çekilen yere tuzlu su sık temiz kalmazsa koku oluyor
(4,379 puan) tarafından
Tamam canim yapayım  kahvalti sonrası.  Allah razı olsun  :)
0 oy
tarafından
Esim yeni dis cektirdi hala agrisindan kivraniyodu tekrar hastaneye gitti dr bi antibiyotik verdi hemen toparlandi istersen ismini verebilirim
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Tuzlu suyla gargara yapmalısın canım boşluklarda yiyecek artıkları kalıyor onlar ağrı ve koku yapıyor
0 oy
(1,596 puan) tarafından
Eger koku varsa enfeksiyon olabilir öncesinde antibiyotik vermedimi 

Gecmis olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
4 cevap 100 göst.
21 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
0 oy
8 cevap 403 göst.

412,447 soru

12,417,116 cevap

45,060 kullanıcı

Kategoriler

...