0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu eve yeni taşındım bunu nasıl temizleyebilirim zorladım geçen gün ama kenarlarını açmayı beceremedim açarsam da kapatamam diye korktum açıkçası önceki oturduğum evde temizdi içleri ama bunun içi aşırı tozlu içime sinmiyor 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(238 puan) tarafından
Keserle çıkar alardan v ur geri gtakarsin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla bu sokulmedem temizlenmez canim ben her sene çıkarırım korkma geri takarsın 
tarafından
Geri takamazsam eşim dalga geçecek sağlam bir şey bırakmıyon diye o yüzden fazla zorlamadım en iyisi eşime söktüreyim takılmazsa laf yemem en azından :D
tarafından
Evet canım bi de onların çenesi var dimi:D
tarafından
Aynen canım maalesef :D
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bende çıkarıyorum temizleyip tekrar takıyorum. Tekrar takılıyor canım skıntı olmuyor
tarafından
fisfisla su sıkıyor instagramda cok biliyoruz biz var orda gördüm sen nasil temizledin canim benimkilerde cok kötü kisa girerken temizlicem
tarafından
Tamam canm çıkarayım o zaman yarın inşallah becerebilirim
tarafından
alttan vurunca cikiyomus bak burdan rabiya yapmıştı internetten bak
(3,136 puan) tarafından
Üst tarafları çok kirliydi silinen yerleri bezle sildim geçti diğer yerlere ulaşamadım.
tarafından
benimde oyle ciktigini bilmiyordum temizlendigini bilmiyordum hatta bende ustten siliyordum ben üç kış oturdum benden once ne zaman takildi petekler Allah biliyor bu kış kizimin eşyalarını kurttum bide onlarda bi akrabamiz dedi temizleniyor diye bide instagramda gördüm kisa girerken yapicam insallah
(3,136 puan) tarafından
Ben alttan falan vurmadım benden önce  eltim oturuyordu evimde sağolsun evin Her yerini hor kullanmış birçok yeri kırmıştı çıkarmak çok zor olmadı kolay çıktı ama zor çıkan yerleri eşim çıkardı
0 oy
tarafından
Eşime sokturdum ben alttan baya güçlü vurunca yandaki kapak gevsiyo  üstteki şey cikiyo
0 oy
(4,665 puan) tarafından
Üstteki kapak cikiyo canim 
tarafından
Üstteki kapağın çıkması için yanların da çıkması gerekiyor zorladım baya bi ama beceremedim yarın bi eşime deneteyim önceden annem yapardı tabi bilmiyordum böyle ayrıntıları :)
(4,665 puan) tarafından
Bizim petegin üstundeki kapak cikiyo canim
0 oy
tarafından
Ustten su dök altina legen koy biz oyle temizledik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ksldnjxkckv (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu