0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Kızlar bebegim 1 haftalık daha göbek bağının ucu kurudu ama göbeğine doğru yaştı hala doktor ucu kurumuş arkası yaş bunu kesip yakmam lazm dedi kesti ve yaktı pamuk koyup bantladı yarın çıkar banyo yaptr et parçası görürsen getir geri dedi başıma ilk kez böyle bsy geldi aranızda böyle bisey görüp duyan varmı kızlar korkuyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Çok da önemli değil illa kendi düşmesi belki de riskli gördü çocuk hastalanmasın diye aldı. Enfeksiyon falan olmasın diye. 
(52 puan) tarafından
Hep kendi düşer fln diolr ya inanın çok korktum pişman oldum kesmesine izin verdiğime
(13,316 puan) tarafından
Yok canım korkma sakın hiçbir şey olmaz. Enfeksiyon olup hastalanmasından iyidir.
-Reklam-
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Benim kızınki kendi düştü ama sarı iltihap gibi şeyler geliyordu. Hemen doktora götürdük. Gümüş ilaç sürdü bantla kapattı orayı. Sizin doktor da belki enfeksiyon falan olur diye kendi kesmiştir mudahale etmiştir
(52 puan) tarafından
Kesince bisey olur mu dedin kesmezsek olur dedi nedenini dedmedi bende korktm bide hep kendi düşer diolr ya ilk bebeğim ondn blmiorum yani
(2,458 puan) tarafından
Doğrudur canım korkma bişey olmaz inşallah
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Neden korkuyorsun kotu birsey olsa doktor neden yapsın. Doktorun bir bildiği vardır belki seni korkutmak istemediği için söylememiştir böyle uygun görmüştür 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 246 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
3 Ocak 2023 Aile kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
13 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgiumt (2 puan) tarafından soruldu

403,407 soru

12,084,612 cevap

36,369 kullanıcı

...