0 oy
501 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,885 puan) tarafından
Ayy kızlar pazartesiden beri kaynanamlardayım resmen askerlik yapıyorum sabaha kadar oğlum uyutmuyo neyse sabah 9 da kalkıyorum gece 12 ye kadar ayaktayım be temizlik bitiyo ne çamaşır bitiyo tam işim bitti diyorum başlıyorum yemek yapmaya neyse yemeklerde bitiyo tam oturucam şak zil çalıyo eşim ve kayınlarım geliyo yemek bulaşık çay meyve offf şimdiden yıldım ölüyorum çok yorgunum 4 gündür sadece oğlumu emzirirken oturuyorum daha kendime alışveriş yapıcam bavulları toplıcam işler güçler hiç bitmiyo bu yorgunlukla bide uzun yola çıkıcaz 

8 Cevaplar

0 oy
(2,200 puan) tarafından

En İyi Cevap
Biraz değil fazla tempolu olmus :( rabbim dayanma gucu versin
(10,885 puan) tarafından
Amin canım ya dua edin bana ben nasıl bu evde 3 sene yaşadım kendime şaşıyorum hem o zaman 20 kişiydik
(2,200 puan) tarafından
Allah her daim sikintida zorda olanin yanında olsun ne diyim yanindaki insanlar insan olmayınca zor ..
(10,885 puan) tarafından
Çok şükür kayınlarım çok iyi ama işten güçten anlamazlar
-Reklam-
0 oy
(2,057 puan) tarafından

Ay cnm okurken valla ben yoruldum inanki Allah yardimcin olsun neyseki tatile gidiyirmuşsun iyice dinlen

(10,885 puan) tarafından
Kız ne tatili kim tatiki kaybetmişte ben bulayım memlekete gidecez düğün var bide oranın kaşabalığını çekicem daha kendime bişeyde almadım
(2,057 puan) tarafından
Ayy cnm kiyamam bende tatile gidiyosun diye denin adina inanki sevinmistim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kaynanan hic yardımcı olmuyor mu canim
(10,885 puan) tarafından
Kaynanamlar memlekete gitti bide nişana gitmişler 4 eltimle birlikte bana nisbet yapıyolar resimler videolar burda çatladım sinirden
(10,885 puan) tarafından
Bu arada 3 çokukla ve küçüğü 3 buçuk aylık
(2,184 puan) tarafından
Seni niye götürmediler. Sen mi gitmek istemedin. 4 eltini götürmüş sana da gel kizim demeliydi
(10,885 puan) tarafından
Biz memlekette ev yaptık onlarda evi temizlemeye gittiler önden benim bebeğim küçük diye ben gitmedin
(2,184 puan) tarafından
Hm anladim canim. Allah yardimcin olsun benim bebeğim yoktu o dönemden bende gectim canim çıkıyordu hele ki bebekle daha zor
0 oy
(4,665 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim isin zor
(10,885 puan) tarafından
Amin kuzum ALLAH rızası için yapıyorum VALLA
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bi süre öyle yaşadım ama çocuğum yoktu o zamanlar o yönden rahattım sabah 7 gece 12 saatlerim hiç şaşmazdı ve 12 ye kadar da bi yemek yerken otururdum. İşin çok zor Allah yardımcın olsun hele o yorgunlukla yol hiç çekilmez
(10,885 puan) tarafından
Biz 20 kişiydik bende kaynanamla 3 sene yaşadım ilk çocuğumu doğurdum 2 ye 7 buçuk aylık hamileydim sonra kendi evime geçtim o zaman bu kadar zorlanmıyodum şimdi 3.çocuğum 3 buçuk aylık ve çok yoruluyorum
tarafından
Çocuk olunca insan zaten yoruluyor bide üstüne iş güç binince daha kötü oluyor insan.
0 oy
tarafından
Rabbim kolaylik versin canim Allah yardımcın olsun cok zor senin isin
(10,885 puan) tarafından
Zor lafmı kendime şaşıyorum bide bu yorgunlukla akşam alışveriş yaptım
tarafından
Canim sana gercekten helal olsun nasil yaptin o isleri sabahda erken kalkiyosun kendi evinz yokmu hepmi boyle onlarla kalcaksin isin zor senin
(10,885 puan) tarafından
Kendi evim var 1 haftalığına geldim kayınlarımın eşleri gitti bende yemek temizlik ütü yapıyorum
tarafından
Inşallah canim evine cabuk donersin orda bari biraz rahat edersin
0 oy
tarafından
Dua et ki hep böyle değil evin ayrı galiba :)) valla eskiler hep böyleymis ama şimdilerde çekilecek dert değil tahammülsüzlük devri şimdi 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Okurken yoruldum ALLAH yardmcn olsun canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 102 göst.
9 Şubat 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Pasakizz (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,323 soru

23,633,295 cevap