0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (605 puan) tarafından
Disim agriho demistim bugun gittim doktor 4 ununde alinmasi gerektogini ve alttaki disler sinirden gectigi icin dilde uyusukluk kalici olabilirmis boyle bi durunda karsilasan varmi 

2 Cevaplar

0 oy
(605 puan) tarafından
Kizlar kimae yokmu
(98 puan) tarafından
Merhaba geçmiş olsn benim de sol alt yirmilik dişim gömülü ve ***** çıkmıştı.sismisti ağrıdan konuşamıyordum gittim ameliyatla aldılar sinire çok yakındı koku.ameliyat sonrası sizi korkutmak istemem ama on gün fln ağrı oluyor püre ile beslen çorba vs.annem yanımdaydı sagolsn baktı bana.cekim esnasında pek ağrı hssetmedm baskı hissettim sadece.lakim bende şöyle bir sıkıntı oldu beş aydır alt dudağının yarısını hissetmiyorum dışarıdan bir şey belli olmuyor ama ben tuhaf hissediyorum emzirdigim için de pek ilaç kullanmadm bakalm zmnla DHA da hissetmeye başlarm ins.egwr ameliyat düşünüyorsanız emziriyorsanız biraz erteleyin derim ve mutlaka becerikli bı diş doktoruna gidin
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
aa ilk defa böyle bişey duyuyorum ben de 4 tane 20lik çektirdim cerrahi çekim yaptılar hepsine hiç bi problem yaşamadım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Periiii89 (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,016 puan) tarafından soruldu

413,693 soru

12,453,132 cevap

46,384 kullanıcı

Kategoriler

...