Askeri ücretle çalışıp tek maaş ile geçinen kizlar nasıl geçiniiorsunuz? Ne kadar geziyorsunuz gezebiliormsnz? Nasıl vakit geçiriyorsunuz ccgnz ve eşinizle
Canim o maaşa bakmaz ya 10 bin alirsin ama aylik 9 bin tl borcun vardir. Benim eşim 3000 tlye yakon alio ev kredisi var bebek var faturalardi boğazimizdi derken gidiyir ama geziyoruzda istedigimi aliyoda bana araba var gerçi yoksa zorlanirdik büyük ihtimalle. Eşim evde durmak hic istemiyo ama 4 aylik oglum var cok mizmiz ben evimde rahat ediyorum oyuzden hep evde durmak istiyorum ben
Evlendim çalışıyordum ev kiraydı araba yoktu yetmiyordu
Evliliğin 21..ayinda işimi bıraktım ev aldik araba aldik 5 bin maaş var yine yetmiyor..
Durumla alakal i değil bence yaşamayı seçtiğimiz hayat ile alakalı..
Velhasıl gelir az iken de yetmiyor çok iken de sozde birimiz maliye birimiz iktisatciyiz ama boş
Valla cnmgelisimiz rezillik gidiş rezillik... Biyere gidiyoruz 3.yasimdaki kızıma Firdevs otur, Firdevs yapma, Firdevs buraya gel, ...arada sınır tavan yapiyo tabi dışarda bisede diyemiyorum millet Bon Bon bakiyo o çocuk bakışı ama halbuki evdede aynı.. anlican biyere gidince daha çok sinir oluyorum o yüzden evde kalmk daha iyi zaten ikincide geldi bn onla babası buyukle
1,486,517 soru
24,302,146 cevap
344,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın