0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından

dışarı çıkmak istiyorum çok bunaldım sesiz sakinlik istiyorum beynim rahatlasın nasıl olacak bu korona günlerinde :ermm:siz nasıl idare ediyosunz hanımlar 

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Herifi ariyom onu bezdiriyom biraz sonra markete gidiyom burda takiliyom isim yoksa tabi sonra yemekti evlatti derken zaman geciyo bugun bi eksin yapip pazara gidicem aylardan sonra :)
tarafından
Gittinmi pazara:)
tarafından
Abooo sehom gelmis sen nerdesin ya kac kisiye sordum numarasi varmi haber aldinmi diyeb
tarafından
Dün geldim kız 12 gün yatırdılar hastanede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Markete git gel 
(866 puan) tarafından
4 aylık bebeğim var, onu bırakıcak kimse yok yanımda eşimde çalışıyor
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Al bebeni kucağına azıcık market park falan gez gel 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
bende  bebek bakiyorum.   uyutdum kizimi kuzenimde  kizini bize koydu  bakmam icin oda uyudu. simdi ikiside uyumus  cok rahat. durunca  iki cocukla nasil olur onu bilmem ama.
0 oy
(836 puan) tarafından
Benimde öyle çok canım sıkılıyor bunaldım artık çıkmak istiyorum ya
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kalabalığın olmadığı yerlerde yürüyüş yap al yavrunu parka git temiz hava alın. Ya da at arabaya yavrunu markete gidin ben hep öyle yapıyorum. Çarşıya falan iniyoruz artık 
0 oy
(963 puan) tarafından
Valla annemin evinde rahatim ama bu uzuntuler bi yandan bebis cok bunaldim agliyorum moralim bozuluyor
0 oy
tarafından
Bizim evin olduğu yer çok ıssız yani ağaçlık falan canım sıkıldıkça çıkıyorum hele geçen gün yağmur yağdı kocama dedim dışarı çıkalım bebek uyuyordu indik bir hava aldım nasıl iyi geldi oturup ağlayacaktım nerdeyse bazen çok üstüme geliyor herşey 
0 oy
tarafından

Vallahi çok şükür rahatladık biz ya denize felan gidebiliyoruz patlayacaktık evde çocukla Belçika'dan selamlar :D

0 oy
(2,328 puan) tarafından
Yat kalk ortalık toparlabcamasir at ser çocukları parka gotur getir yemek yap  komşularla asagida oturuyoruz arada bu şekilde geciyor

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 912 göst.
+3 oy
20 cevap 911 göst.
0 oy
4 cevap 290 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,012 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,306 soru

24,383,644 cevap

348,907 kullanıcı