0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

2 3 yaşlarında olan bebekleriniz bir yere bırakınca siz yokken nasıllar? Ve siz gelince nasıllar? 

12 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
Ya anneme birakirim ya kayinvalideme , yokluğumu aratmazlar ,çok anneci değil benim kızım ,etrafında sevdiği birileri varsa ona yeter :)
(3,767 puan) tarafından
Ben onu sormuyorum tam olarak kuzum :)
Orada hal ve hareketleri nasıl sen yokken ve sen gelince nasıl oluyor
-Reklam-
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Beni asla bırakmaz bende onu bırakmıyorum ben nereye o oraya ben bi yere gitsem annem nerde diye arar beni 
0 oy
(835 puan) tarafından
Bırakamıyorum ki bırakmıyor beni arkamdan ağlıyor
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Aynı yaslarda çocuklarımiz var eltimle kendi başlarına çok güzel oynuyolar bizi görünce başlıyorlar kavgaya 
0 oy
tarafından

Henüz bir yere bırakmadım bilmiyorum ne yapar :D

0 oy
tarafından
Eltimin 3 yaşında oğlu var bazen bana bırakır 16 aylik oglumla oyun oynar ne dersem akıllı uslu yapar annesi oldugu zaman da nw dersem yapar ama oglumu köşelerde sıkıştırır bağırır ona biraz cesaretleniyor 
0 oy
(673 puan) tarafından

Ben sadece anneme bırakırım. Anneannesini çok seviyor oda her istediğini yapıyor tabi o yüzden onun yanında çok şımarır :) hatta bazen bana anne sen işe git anneannem gelsin Ben onu hiiiic üzmem der :D

0 oy
tarafından
Ben çok mecbur kalırsam kaynanamı Çağırıyorum   gelemicek gibiyse ben götürüyorum kızım da ben yokken hiç aramaz beni bıraksam hergün babanneye gidicem der :))
0 oy
(129 puan) tarafından
Ben oğlumu bir tek anneme bırakırım yokluğumda bi kaç saat beni aradgnı sonra unutup oyuna daldgnı söyler ben gtrgmde de oğlm beni özler hemen koşar sarılır anne diye 16.5 aylık oğlum
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında işimiz olunca genelde kaynanamda kalır çocuğu yıllarca ordan almasam ben annemi babamı özledim demez o derece rahat aramaz yani
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Biri 6 yasinda biri 3 yasinda ogullarim buyuk olan durur ama kucuk olan annem ve amcasi disinda kimsede durmaz 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 896 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 988 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde AyMirac (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.