0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (241 puan) tarafından

Doktor bir şey demedi. Bebek kanala girmiş ve çok güzel pozisyon almış dedi sadece. Böyle sancılarla ne zamana doğum olur?

image

3 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Sancı var canim
(241 puan) tarafından
Evet sancı var ama tahmini ne zamana olur doğum dün gece çok sancım vardı. Bugün de sırtım çok ağrıyor
(56 puan) tarafından
Vala orasını kimse bilemez canm doktor bile ama sancina dikatediceksin sıcak suya otur merdiven çık yurusyus yap baktım sancin sıkilasti 5 dk bir karnın sırtın aynı anda sancıları o zaman doğum sancısdir alltan muayneni oldun mu acilman varmı olması lazım sanki
(241 puan) tarafından
Yapıyorum valla canım. Bugün evi temizledim süpür sil topla falan şimdi kahve keyfi yapıyorum birazdan squat yapıcam :) hayır bakmadı doktorum daha hiç çatı muaynesi olmadım
(56 puan) tarafından
Kaç haftandasin canm
(241 puan) tarafından
38+2 canım
(56 puan) tarafından
Doğum bence canm az kaldı bu hafta doğar bebeis insalah sağ salim cinsiyet ne
(241 puan) tarafından
Ay inşallah canım ya :) oğluş oluyor :)
(56 puan) tarafından
Maşallah canm gelsin paşa :)
(241 puan) tarafından
İnşallaaaaahh :) bir de dün enfeksiyon çıktı doktorum 24 saat idrarını biriktir gel dedi. Bi sıkıntı olur mu doğumda
(56 puan) tarafından
Bı ilaç veriliyor canm gece uyuyunca içip uyuyorsun sabaha kadar idrara çıkmıyorsun ondan başka vermiyorlar son haftalarda banada verdiler sorun olmaz cnam rahat ol sen
(241 puan) tarafından
İlk başlarda vardı ondan içtim ama bu daha yoğun gibi akıntım bar yanma ve kaşıntı da çok var. İnşallah fazla yoktur enfeksiyon ya dediğin gibi o ilacı içerim sadece
(56 puan) tarafından
Doktorun en iyisini bilir cnm vericektir sana o ilaçtan tek kullanımlık geçer insallh hafifler
(241 puan) tarafından
Çok saol canım doğru söylüyorsun. Çok çok teşekkür ederim sıkılmadam cevapladığın için Allah razı olsun :) bu arada benim adım da Ceren :)
(56 puan) tarafından
Kızımın adı canm sıkılmam niye sıkılıyim profildede çok tatlısın masallah kızımın adası
(241 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :) Allahım kızını korusun hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah
(56 puan) tarafından
Kızımda sana benziyor canm :) çok sağol oda senin gibi çok cici birazda cadaloz zor başa cikiyom
(241 puan) tarafından
Hahaha şey ımm cerenlerin hepsi cadaloz sanırım bende öyleymişim  :) büyüyünce geçiyor ama en azından evlenince :) :)
(56 puan) tarafından
Simisen diyo zaten evlencem diye
(241 puan) tarafından
Hahaha yerim yaaa bal kız :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sancin varmı peki benimki de böyleydi ama malesef çok zor doğurdum benimkide kanala girmişti
(241 puan) tarafından
Dün gece çok vardı. Bugün de sırtım çok ağrıyor. Arada da kasıklarıma giriyor sancı nefesimi kesiyor
tarafından
Ne kadarlık Allah kolayca kurtarsın benim hiç sancım yok tü 12 saat sonra bastırarak zor dogurttular ama.suni sancı vermediler
(241 puan) tarafından
38+2 olduk. İnşallah suniye gerek kalmaz ya :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 472 göst.
+4 oy
34 cevap 891 göst.
0 oy
15 cevap 636 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (259 puan) tarafından soruldu

414,043 soru