0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar doğum yaptım annem gelemedi Kaynanam hiç ilgilenmedi arada gelirdi ağladı mi mama verirdi emzirirdim sütun yok mama ver derdi (sezeryan yaptım) 1 buuck hafta evde kendim baktım (eşim çocuk bakmayı bilmiyordu)1 buuck hafta sonra annnemgile gittim sütüm gelmiyor du hemde o yardım eder diye 1 buuck hafta boyunca mama ile beslenmiş ti annemgile gidince mamayı çok azalttı sütüm çoğaldı yavaş yavaş azalttım mamayi tekrar kendi evime geldim aşağıya indim verdi mamayı emzireyim diyorum 5 dk emzirdikten sonra başlıyor Yeter emzirdigin mama ver diyor yok diyorum eşimde ailesine sinir oluyor bu konuda  ailesi diye bişe demiyorum bn mamayı bıraktırma ya çalışıyorum dedikçe mama dayıyorlar çocuğa geçen kaynanma mamayı bıraktırmak istiyorum dedim kayinbabm senin sütün yetiyor mu biraktiracan dedi bnde yetmese kilo almazdi dedim ama gerçekten sinirlerimi bozuyolargecen kaynanam bnden hızlı mama. Yedirmis 13 günlükken şimdi 20 günlük siz düşünün nasıl çocuk baktığıni

17 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından

En İyi Cevap
allahim niye herkes herseye karisiyor ya annesinden iyi mi bilcen kayinbaba bile karisiyor sanki on cocuk dogurdu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin memenden kimse zirla cekip alamaz bebeyi mamasını eve koy onlara inince mama olmasin yaninda tavrinuda koy mamasiz buyutucem de sutun yetiyosa mamaya ne gerek var cahil cahil isler yapiyo su insanlar ya
(190 puan) tarafından
Kaynanam kendi çocuklarını emzirmis inek sütü ne süt katıp verirmis kendi de diyor zaten sen düşün böyle yapan biri
tarafından
İzin verme zorla yapcak degilya bunlari gerekirse cingar cikar yavrum
(190 puan) tarafından
Bnm çocuğuma yapamaz bundan sonra da indirmem zaten asagi
tarafından
Alkisliyorum ama indirceksin o ayri mesele sadece yaptirma gozun ustlerinde olsun
0 oy
tarafından
Kayinpederim nerden biliyomus sutun yetip yetmedigini. Annesi sensin senden iyi bilemezler. O kadar heveslilerse mama yedirmeye yapsinlar bebek kendileri yedirsinler. Boyle yaptikca da uzak dur onlardan mesafeli ol
(190 puan) tarafından
Annemgile gidiyorim eşime naski yapıyormuş al diye annesi gilden eşimde dinlemiyor almıyor hep annemgile bırakıyor
0 oy
(7,114 puan) tarafından
Sütün yettikten sonra mamaya gerek yok tavrını koy eşin ailesi diye birşey demiyorsa sen diyeceksin benim çocuğuma kimse karışamaz hele kayınpederin ona lafını söylerdim ben veya onların gözü önünde dediklerinin tam tersini yapardım yapıyorum da 
(190 puan) tarafından
Bn diyorum ki onların da torunları sevsinler. Etsinler diye kaynnam inek sütüne su koyup icirirmis çocuklarına çocuk yetiştirmeyi bilmiyolar karışmayın deyince bn kötü oluyorum
(7,114 puan) tarafından
Eskiden doktor vs yoktu ne yanlış ne doğru bilmiyorlardı şimdi kendilerinde birşey olmayınca torunlarında da olmaz sanıyorlar lafını söyleye söyleye bazı şeyleri anca bıraktı tepkini göster
0 oy
(3,091 puan) tarafından
İzahat vermek zorunda değilsin gecistir senden daha iyi kimse bilemez 
(190 puan) tarafından
İzaha vermiyorum cnm beraber oturunca
0 oy
(98 puan) tarafından
Baktırma . İnat etmeye devam ederseniz evime gelmeyin de . Eşin sıkıntı çıkarırsa annemlere giderim diye tehtit et . 
(190 puan) tarafından
Eşim annemgile bırakıyor burda kalırsan bu çocuk sadece mama ile beslenir diye o diyor annemlere gidiyorum eşime al gelini diye baskı yapıyormuş kaynanam eşimde bn izin verdim diyor
0 oy
(968 puan) tarafından
Kaynanalar artik neysede bu kayinpederlere ne oluyor utanmiyolar mi bu muhabetlere girmeye ya ne kadar ayip bence bebegin ihtiyaclarini sen karsila sadece sevsin onlar onune gecemessin
(190 puan) tarafından
İşte bişe desen olmuyor herkez karışıyor cnm bilen de bilmiyende kaynanm çocuklarını inek sütü ile beslemiş bebekken sen düşün (2 aylıkken başlamış kendi de diyor zaten
(968 puan) tarafından
Demekki kendi sutude yaramamis ki inek sutu vermis.
0 oy
(13,651 puan) tarafından
Kayınbaban senin memendeki süt ile ilgili yorum yapamaz bu ahlaken sıkıntılı bi kere edepsiz. Tartış gerekiyorsa o senin evladın 
0 oy
tarafından
Kaynanan deli mi ? Ben böyle bi durumda susardım kocam hallederdi .
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Gitme yenidogan çocuğun sevilecek yeri mi var el kadar zaten. Ailesi diye bisey demiyorum dediğin sürece susan hep sen olacaksin. Çocuğunu koruyacaksin çünkü onun neye ihtiyacı olduğunu bir tek sen bilirsin. Mama mi veriyor al elinden verilmeyecek diceksin. Bi annenin sütü bebeği dışında kimseye yetmez zaten ben Bi kere anneannem sutun var mı diye baya ısrar etmişti yüzüne fiskirtmistim da ikna olmuştu bida sormadı tabi sen yapma :D

0 oy
(3,270 puan) tarafından
Herşeyi geçtim de kayınbaba olarak utanmiyormu sana sutun yetiyormu diye sormaya 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Mama alma ve gittiğin yerde biveronları kaldır  çocugunda başından ayırlma
0 oy
tarafından
Kayınbaba nasıl sütün var mı diye sorar ya ahlaksız adam ne demeni bekliyor acaba çöpe at mamayı ben sütüm gelince attım çöpe daha da almadım yarim saatte bir emzir çoğalsın 
0 oy
(14,157 puan) tarafından
Kayınpederin ayyyy Cıldırttı beni şuan var ya büyük dinlemicen sayican ağzına geleni ayyyyu sanane lan gelinin memesinde ki sütten tövbe yaaaaaa
0 oy
tarafından
Ben olsam çocuğu ellerinden çeker alırım benim bebeğim derim hiç affetmem sen süt ver ya sogusa kadına Allah bunları bildiği gibi yapsın
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aaaa nasıl insanlar ya manyak resmen bunlar anne sütünden daha sağlıklı ne olabilir benimde 25 günlük bebeğim var 3 çocuğum hiç mama vermedim çok şükür onları dinleme canım sadece anne sütü ver bence yanlarına gitmemelisin yada ayrı oda da tut bebeği ve sadece emzir canım ne kadar değişikler aklım şaştı valla
0 oy
tarafından
Evet yetiyor sütüm mamaya ihtiyacı yok de. İndirme çocuğu canım o zaman yalnız bırakma emmesi laızm 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
35 cevap 1,813 göst.
+1 oy
9 cevap 407 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 445 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler