0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Sohbet edelim zaman geçirmiyorum evde yağmurda yağıyor simsekten çok korkuyorum

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yağmur yağarken edilen dualar kabul olur kız bol bol dua et 
(25 puan) tarafından
Ediyorum zaten sürekli
-Reklam-
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Yağmurlu havada kahve içip uyumak vardı :) 
(25 puan) tarafından
Gel yaparım kahve☺️
(14,960 puan) tarafından
Nerdesin :)
(25 puan) tarafından
Balıkesir ☺️
(14,960 puan) tarafından
Ankara bende uzağız ama gönüller bir ❤️
(25 puan) tarafından
Uzak olsun gönüller bir oldukdan sonra gerisi hikaye
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Neresi orası burda da sel kıyamet sanki Aralık ayı 
(25 puan) tarafından
Balıkesir
0 oy
(4,852 puan) tarafından

Doldur bı bardak çay yada.kahve geç balkona yada camın kenarına keyif yap . 

Balkonda.oturmayi özledim ühü üühi :'(

(25 puan) tarafından
Uzakmis biraz :D
(4,852 puan) tarafından
Sen nerdesin :)
(25 puan) tarafından
Balıkesir ☺️
(4,852 puan) tarafından
Evet uzakmis
(25 puan) tarafından
Aynn uzak olsun düşünmen yeter ☺️
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Vallahi iyi ki eşim gececi falan değil ya ben saat 8-9 dan sonra akşam tek kalamiyorum korku basıyor :)) kalanlara hayranım 
(25 puan) tarafından
Ben evde tekkim eşim işte korku yok da evde tek durma beni sıkıyor
0 oy
(14,170 puan) tarafından
Ohhhh en sevdiğim şeydir bu olay. Bı çay yap cam da iç keyifle
(25 puan) tarafından
Tek keyfi cikmiyor
0 oy
tarafından

Masumlar apartmanı izliyorum bugün ozetsiz bölümü varmış birazinida kaçırdım :Dbende oğlumla birlikte oturuyorum eşim çalışıyor hala gelmedi 

(25 puan) tarafından
Bende TV izliyordum ama sıkıldım yatağa yattım hiç bişey yapmak istemiyorum tek olunca ses yok seda yok böyle sıkıcı geliyor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Televizyon aç izle korkma bisey olmaz Allah'ın izniyle
(25 puan) tarafından
Yağmur yağıyor bide hava gurulduyor o yüzden korku bastı
0 oy
(363 puan) tarafından
Yorumlarinizda okudum balikesirin neresi :)
(25 puan) tarafından
Merkez siz ☺️
(363 puan) tarafından
Bende merkez hatırladım şimdi sizi bi kere daha yorumlarda karşılanmıştık:)
(25 puan) tarafından
Evet bahçelievler di galiba ☺️
(363 puan) tarafından
Evet :)
(25 puan) tarafından
Hatırladım☺️
0 oy
(912 puan) tarafından
Ayyy yalnızligi özledim sen öyle diyince :) en son evde tek başıma eşim askerde iken kaldım herhalde :) sonra çocuk oldu kayinavlidem ve kayinbabam geldi bebise bakmaya sonra ikinci çocuk oldu. 6 kişi olduk evde :) yanlız olsam bir kahve yapar bir sigara yakar çıkarım balkona yağmuru izlerim ahhhh ahhhhhh
(25 puan) tarafından
Eşim çalışıyor 7bucuk aylık hamileyim 3 gündür koydeydik sürekli tarlaya biber ekimine gittiler eşimin yüzünü akşamdan akşama gördüm o kadar diyim bugünde ise gitti gececi yarında gececi 2 günde tatili ondada uyur yorgun zaten 3 gündür 2 günde ise gitcek
(912 puan) tarafından
Kız sen yanlız değilsin ki bak bebişin var karnında :) eşler gececi olunca zor ya ama ne yapacaksin
(25 puan) tarafından
Bebesim var Allah'a şükür onun hareket etmesi bile yetiyor ama eşimide özlüyorum tabi iş bu ekmek parasi gececi olması biraz uzuyor beni bide tek yatıyorum çok koyuyor tek yatmaya alisamadim
(912 puan) tarafından
Ya kıyamam ben de tek yatağa yatmak istemezdim. Neyse bebişin gelince onu alirisin artık yatağa :) şaka bir yana Allah hiç ayrı bırakmasin eşinden inşallah
(25 puan) tarafından
Amin amin çok aliskanim zaten koyuyor bı yandan bı yandan da yapcak bişey yok çünkü işi sonuçta
0 oy
(2,243 puan) tarafından
ayni durumdayiz suan yagmur durdu ama kasvetli hava kizimi uyutup yanina kivrilcam yoksa uyuyamam tek basima 
(25 puan) tarafından
Benimde kızım doğsa sağlıkla da bende eşim olmadıgi zaman yanına kıvrılıp yatsam senin gibi tek yatmak koyuyor bana
(2,243 puan) tarafından
hayirla saglikla al kucagina canim ❤️ bebis dogunca hic tek kalmayacaksin :) ama simdi benim uyumamin tek sebebi sabahin korunde kizim kaldiriyor oldugu icin yoksa acar dizi film falan izlerim bence sen oyle yap sonra benim yerime oglene kadar uyu :))
(25 puan) tarafından
Amin inşallah ☺️ tam tersi uyuyamam eşim 8 de işten cikcak buçuk gibi gelcek oo gelmeden kalkarım illa geldiğinde kahvaltı yaparız yatar uyur bende yanına kıvrılır yatarım uykum varsa yoksada TV izlerim izlerken zaten illa uyur kalırım bı şekilde ☺️
(2,243 puan) tarafından
masallah canim :)) alisiyo insan bir sekilde evde tek kalmaya yeterki can sagligi olsun :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 353 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fairytalee (2,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 551 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 507 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.

Kategoriler

1,446,603 soru

23,763,484 cevap

315,535 kullanıcı

...