Millletin işi gücü yok kocalar göz dikmiş bekliyorlar. Bu kadar da olmayın lütfen ya az öz güveniniz olsun kendinize eşinize güvenmeyi öğrenin. Sürekli gidiyoruz diyorsunuz. Ee Cook şüphe ediyorsunuz neden gidiyorsunuz. Üstüne üstüne başka marketmi yok
Yaa şimdi kasiyer falan vardır belki beni yanlış anlarlar ama gözleri göz değil bazılarının bende çalışdım çünkü markette biliyorum orda bi kız vardı adı Aysun du benim zamanımda bi evli adamla muhabbeti arttırmış adam kıza numarasını vermiş bu kızda adama mesaj atmış benim kaydet diye sonra bunu da eşi görüyo falan tartışıyorlar adama soruyo nerden tanıdın kim falan biraz direnmiş adam kadında demessen sokağa çıkar bağırırım demiş öğrenmiş abboww kıyametler koptu markette kızın saçından tuttu yerlerde sürükledi zor aldılar elinden kadının kocasına da tokat attı hepimizin gözü önünde şok olduyduk valla
Benim eşime öyle bakanlarlar yada muahebbet kurmaya çalışanlarla göz göze gelip dik dik bakiyorim
Ayy benim kocam da markette çalışıyor müdür yardımcısı olarak. Müdürü görseniz süslü püslü karı. Ben napam. Kasiyerler hep kız. Bi tane erkek yok etrafında bacım ben napam.
1,492,412 soru
24,385,667 cevap
348,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın