Merhaba.. Bizler böyle bir platforma sahibiz aramızda konuşuyoruz. Ya kaynanalarımızın veya eşlerimizin böyle bir platformu olsa, aklıma geldide kim bilir neler söylenir neler ☺
Kayinvalideler neler söylerdii onu çok merak ediyorum :)
Gelinim geldi az iş yaptı gitti? Gelinim giyinmeyi bilmiyor? Gelinim çok surat asıyor? Acil yardım gelinim oğlumu elimden aldı? :))
Acaba nasıl bişey olur du merak etim ne derler acaba
Olsa guzel olur aklında geçenleri öğrene bilirdik aslında ? En çok duyduğum oğlum parası devamlı harciyo boyna bişeyler almak istiyor derlerdi herlde
Esler cok dedikodu yapmaz da kaynanalar oooo aksama kadar cikmazdi galiba :)
Benimki gelin bizde kalın der sonra torunlarına çay kahve yapın der biryandan da bizim mutlu olmamız için dua eder güya ama arkamı dönünce oğluna dedikodumu yapar gelin bize gelmeye razı değil değil diye ;)))
Ben kaynanam kesin derdi qelin qeldi duzenim deqisti qelin oqlumu elimden aldi. Oglum eskiden her aksam beni operdi simdi beni hic opmuo karisini opuyo. Ohooooooo
şuan kaynanam sinir etti beni onun platformu olmasin lutfen :)
Erkegin dedikodusu kadinin dedikodusundan beter derler bosa demezler bence arkadaslariyla cok dertlesen vardir , kaynanalara da mahalleden arkadaslari camdan sarkan merakli teyzelerimiz yeter de artar onlarin platformlari hazir anlicagin biz garibanlar burda takikiyoz iste :D
Kaynanaların olmasın bence. Kötü olanlar başka kaynanalardan yeni fikirler bulur maazallah:)))
:))) valla benim eşim hamilelikte çok degistigimi huysuz ve sulu göz olduğumu sürekli şimdiden fil gibi oldum senin yüzünden dediğimi. Ben kilo aldığım sürece sen de alacaksın dediğimi yazardı en çok.nasil başa çıkacağımı bilmiyorum arkadaşlar sizin eşleriniz de böyle mi ne zaman normale döner derdi ;)
1,490,443 soru
24,358,351 cevap
346,896 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın