0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya 3 gündür annem bizde ablam geliyor iki tane oğlu var bildiğiniz kadın cinnet geçiriyor artık ikiside zarar ziyan peşinde dünden beri eline geçen herseyi oğluma atıyor az önce yere yatmış oğlum kamyonu suratına attı aklım çıktı ya sürekli kenarda köşede sıkıştırio vuruyor o kadar biktim ki her yeri yara beere içinde ısıriyor bacakları mosmor öyle bir isirmis ki dişiyle derisini delmis ya kafayı yiyorum parçalamak istiyorum vurması zarar vermesi ayrı evde kırılmadik şey kalmadi dinlemiyorlar 

Oğlumun bütün oyunlarını gözümün içine baka baka yere vura bura kırdı ya şimdi bunu yazarken bile çocuğun sırtına vuruyor bıktım artık ya birşeyde diyemiyorum kimse diyemiyor bu kaçıncı ısırıp kanattigi bizimkiler artık benden saklıyor bir kerede sırtını isirmis şok oldum görünce yemin ederim öldürücem artık son damla kaldi

23 Cevaplar

0 oy
(13,606 puan) tarafından
Al çocuğunu başka bı odaya geç bu ne böyle yaa anasının babasının terbiye etmediği seni dinlemez kaç yaşında
-Reklam-
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Ben kovarim açık ve net söylüyorum öylede güzel kovarim kiii daha gelmesin öne öyle ya ben yavrumu yerde mi buldum da bacağını mosssmor edecek parçalarım o çocuğu edep ahlak versin yazık ama ya korkut anası görmesin sıkıştır yazık ya
0 oy
(3,837 puan) tarafından
bence ciddi konuş. seninkide evlat yani Allah korusun çocuk bunlar birsey olsa senin için yanar. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 458 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
0 oy
13 cevap 232 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
1 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu