0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Kızlar bileniniz biliyor eşimin ailesi ile aynı evde yaşıyorduk ben 2 aydır annemn evine çıktım geldim gitmedim şükür ev aldık yine babam birikmiş parasını verdi bize ama benm ailem bu kadar zor durumdayken kendi kirada iken destek çıktılar ama kendi ailesinin gram faydası yok dün telefon açtı bana dedi ki 4 bin TL ile nasıl geçinceksiniz bekirle sen beter olun ben bir tek torunuma üzülüyorum bez bile alamayacaksınız felan dedi madem bu kadar düşünüyorsun niye destek çıkmadın kızlar 40 a yakın daire var elinde hepsi kirada 30 yakında dükkanları var onlarda kirada gram şu kavgada oğluna para vermedi destek çıkmadı onlar benm dedi bekirin üzerindekilerini de aldılar kendilerine benm babam gelmiş elindeki 80 bini verdi yuvanızı kurun dedi bunu da biliyor gelmiş oğlundan ayrılcaksın istemiyorum seni diyor dul alsaymışım da gün yüzü göreydim dedi çok zoruma gitti bu zamana kadar gram saygısızlık yapmadım ona karşı şimdi de yeni eve geçince kaynımı sürekli salacakmış huzur bozacak mış bırak artık peşimizi evi de ayırıyoruz ne bu tantana daha ya 

12 Cevaplar

+3 oy
(1,049 puan) tarafından
Senon yerinde olssm kesinlikle ailemden para almazdim onlar kiradayken neden aliyim maden esin ailesine agirligini koyamiyisa onca zengilige sen ne diye aluyon babandan sora  pisman olucaksin
(1,328 puan) tarafından
Almak istemyrm dedim başta babam da bizim Baska paramız yok kredi çeksek bile ev alamayız alın bari yuvanızı kurun dedi eşime de söyledi al bunu dedi ailen destek çıkmıyorsa ben araknadyım oğlum dedi verdi
(224 puan) tarafından
Helal olsun babana
Bnmki hayatta yapmaz öle bişe
-Reklam-
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Eee bunu neden kaynanana soylemiyorsun?Kaynini salacakmis acma kapiyi zor degil
(1,328 puan) tarafından
Söyledim ama eşim açar kapıyı beni dinlemez
(6,188 puan) tarafından
Esin kapiyi aciyorsa o zaman babanin da size ev almasinin bi mantigi yok
0 oy
(13,688 puan) tarafından
Eski postlarına baktım üzüldüm canım hakkında hayırlısı ama eşin umarım arkanda durur bir postta namussuzluk yaptı dediler demişsin normalde bir eşin dünyayı yıkması lazım o lafa çünkü sen eşinin namususun aynı zamanda. Bilmiyorum, kaynananana da eşin duvar çekmeli tamamen 
(1,328 puan) tarafından
Keşke çekse canım ben beddua alamam ana baba atılmaz dedi tatlı ayrılmanın peşinde o
(13,688 puan) tarafından
Anne baba evlada evlat gibi mi davranıyor ona bakmak lazım önce size yazık değil mi
(1,328 puan) tarafından
Yazık ama anlamıyorlar ki artk ben laf anlatmaktan yoruldım
0 oy
(963 puan) tarafından
Pardonda agzina s.icamadinmi kaynananin bazilari hak ediyor agzina geleni soyle kapat yuzune telefonu bi b.ok yiyemez
(1,328 puan) tarafından
Kaç kere verdim ağzının payını ama arsıza laf atsan ne fayda hep kendi doğru
(963 puan) tarafından
Bosver kuzu acma telefonlarini skma canini haylayan k.pek isirmaz
0 oy
tarafından
Valla ne o kaynanayi kayni eve alırım ne de onları eve alan eşi çok istiyorsa gitsin annesini kardeşini görsün benim babam bana yardım edecek eve çıkıcam sonra o eve gelip huzurumu bozacaklar oldu
(1,328 puan) tarafından
Almak istemyrm zaten ama onlar arsız benm eşim ailesini kıramıyor
0 oy
(14,160 puan) tarafından
Bravo saygısızlık yapmadığın için daha çok tepene çıkmış açsana ağzını susmak işe yaramıyor 
(1,328 puan) tarafından
Canım arsıza laf anlatsan anlar mı hep kendi doğru kaç kere söyledim ettm anlamıyor
0 oy
(3,995 puan) tarafından
Ben şeye takıldım ya 40 ev 30 dükkan nereden baksan 100 bin aylık gelir vardır.  Bu şartlarda niye aynı evde yaşadınız.  Eşin ve sen niye kabul ettiniz
(1,328 puan) tarafından
Canım eşimin yeni evlendiğimzde tayin olayı vardı 3 4 aya Baska şehire gidicek tik ama oda olmadı sonra niye ayrılıyoruz felan oldu kendi hizmetçi arıyordu bir deyim
(1,850 puan) tarafından
Ben birsey diyim mi sucun en büyüğü eşinde kadinin caresizligi ortada kuzum
0 oy
tarafından
Böyle safça davrandigimiz için kaybediyoruz niye ben babam zor durumdayken elindeki parayı alayım ya almaman lazım bence onun görevi değil bu sacmaliga bak birde onca lafın üstüne neden susuyorsun karşılık ver söyle yada hiç soylemiyosan hala alttan alıyorsan ses kaydedici indir konuşmasını kocana dinlet azıcık adamsa kapatır cenesini anasının çok sinir oldum ya
(1,328 puan) tarafından
Canım kaç kere ağzına payını verdm ama anlamıyor ki arsıza laf atsan ne fayda hep kendi doğru
tarafından
Allah'ım ne bu kaynanalardan çektiğimiz ya valla bir tanede benim başımda var. Çekemiyorlar kıskanıyorlar başka sebebi yok bunun
(1,328 puan) tarafından
Madem kıskanacak ne diye oğlunu veriyor demi
0 oy
(946 puan) tarafından
Kadın bu kadar konuşuyor sende cevabını verseydin ona. Bi ev ayırdın diye laflara bak. Bizde evi ayırırken bana ayrı surat tavırlar aynı sofraya oturmamalar, görümcemle dışlamalar falan hepsi aynı bunların. Kendilerine oyuncak arıyorlar
(1,328 puan) tarafından
Aynen öyle hizmetçi arıyor kendine canm verdm ama anlamıyor ki arsıza laf atsan ne fayda
0 oy
(146,177 puan) tarafından
40 daire varda ne diye birlik yasattilar sizi
(1,328 puan) tarafından
Canım ilk evlendim zaman eşimin tayin olayı vardı 3 aya Baska şehire gidicektik ama oda olmadı kaldık Sonra ayrılmak istiyorum deyince başıma şeytan kesildiler
0 oy
tarafından
Keşke eşini boşayıp ailenden aldığın parayla sen kendine yuva kursaydın süs diye yanında neden gezdiriyorsun  o adamı hadi faydası yok maddi açıdan bari seni savunsa 
tarafından
Inşallah evi kendi üzerine yaptırıyorsun dur
(1,328 puan) tarafından
Babamın üzerine yaptırdım cnm
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Yerinde olsam müsade etmem. Kurmadığın yuvama gölge düşüremezsin derdim. Eşin istediği kadar sırt çevirmesin. Ben bildiğimi okurdum  kaynın kaç yaşında. Büyükse her geldiğinde sen onun huzurunu boz gelmek istemesin geldiğine pişman olsun. Eşin bişey derse de. Eşinin yanında canım cicim eşin yokken ya herru ya merru. Küçükse de öyle bir suyuna git ki size düşkün olsun hem bir çocuğu mutlu etmiş olursun hemde kaynanan çatlar. Benim eşim olsa onca varlıkta bana bir ev vermeyen insan annem babam olamaz der yuzlerine bakmaz. Bence onlar eşinden alıyor bu cesareti. Ölüm hak miras helal sanki mezara götürecekler. 3 günlük dünyada insan evladından mal kıskanmalı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
6 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde irmikmoms (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 454 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 531 göst.
7 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,294 soru

23,677,988 cevap