+1 oy
603 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

İzleyince hak vereceksiniz :D

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allahım sana şükür ediyorum ki makyajsiz da bişeye benzediğim için :D makyaj yapmaktan yüzleri ne hale gelmiş 
tarafından
Ahahahahahhaha çok şükür :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Su makyajda olmasa napacaklardi Allahim gerci bazilari makyaj yapinca travestiye benziyoda :)))
tarafından
Ahahahahahahhaa yorumuna koptummmm yaaa travesti haaa :)))
tarafından
Ama oyle ya kiz reelslerde hep oyle he
tarafından
Hiç denk gelmedim ama netten çok gördüm canlısı nasıl bişeye benziyo acep :)
tarafından
Makyajsiz biraksa kendini insan sonucta Allah yaratmis ama oyle abartiyolarki diyorumya resmen travestiden farksiz oluyolar
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Hayatım boyınca sadece düğünümde makyaj yaptım  oda basit bu kadar makyajı gözlerim kaldırmaz benim
tarafından
Bakımlıyımdır falan ama makyajı çok özel gün olursa yaparım ve bukadar makyajı ömrü hayatım boyunca yapmamışımdır :))
(5,332 puan) tarafından
Ben sadece evde rimel göz kalemi kullanıyorum dışarıda sıfır makyaj çok şükür eşimde beni makyajsız görmüştü hatta adam kuaförde makyajlı görünce eşim yukarı çıkartıp eşimi kdaha sade ve  yapın çünkü bu benim eşime benzemiyor dedi kuaförlerde şaşırdı
tarafından
Yaaa aynı benim eşimmm :)) oda sevmez adam parfüm bile sevmiyor
(5,332 puan) tarafından
Aynen   bizimkisi sade bana sık dışarı çıakrken tebihler sıkma sıktıtsan duş al öyle kokun sadece bana kalsın der birde her iki lafın biri benim halelim başkasına hardımr der
0 oy
tarafından

Valla çok değişti :D

tarafından
Demi ya bambaşka biri oldu resmen :))
0 oy
(20,288 puan) tarafından

Kızın hareketlerine uyuzzz olan ben tek miyim acaba :)

tarafından
Ahaahaha takılma o kadar benim de burun delikleri dikkatimi çekti :)))
(20,288 puan) tarafından
Lensıde güzel ama hee:)
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Kadının burnunu gece 10 metre öteden görürsün valla parlaklığından :D

tarafından
Hele burun delikleri :)))
(3,159 puan) tarafından
Onları hiç sorma :)) bunlara makyaj malzemesi de dayanmaz badana yapar gibi boyuyolar kendilerini :))
0 oy
(14,505 puan) tarafından

Burada da uçakta makyaj yapıyor Kimliğe baksalar soka girecekler :D

tarafından
Ahahhahahahahhahahaha ayyy Allahım yaaa :)))
0 oy
(940 puan) tarafından
29 yaşındayım yüzüme sadece nemlendirici sürüyorum ve ruj 

Herkes 18 gibisin der minyon tipliyim bu kadar zamanım hiç olmadı makyaj yapmaya 
tarafından
43 yaşındayım.herkes 35 bile demiyor tabikide makyaj yapiyorum en azindan kalem Rumeli ruj sürmek hoşuma gidiyor
(940 puan) tarafından
Aynen öyle  )
0 oy
tarafından
Valla sözde bakimliyim ama bu kadar boyayı bizim duvar görmedi:)))) herşeyin abartisi zarar bence:))) boşuna erkekler demiyo yıkamadan almayalım diye:)))))
tarafından
Yıkamadan değül tanzikli su lazım bacımm anca paklar :))
tarafından
Bence de cnm :))))(
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bende makyajla kendimi çirkin yapıyorum bunlar ne kullanıyo gönderen kullanıyo hiç birşey kapanmiyo
tarafından
Evet yaa bunlar nasıl böyle güzel oluyor ve bunu doğal haliyle paylaşıyor helal valla ☺
0 oy
tarafından

Ben makyaj hiç yapmıyorum yani yeni evlendiğimde biraz yapardım ama makyaj yüzümde hiç yokmuş gibi yapardım şimdi 1 senedir hiç yapmıyorum bi gram makyajım bile yok evde hepsini kardeşime verdim şuan sadece deodorant ve parfümüm var :D

Yüzümde sivilce ve biraz siyah nokta da var ama yinede makyaj yapmıyorum ama bakım ürünleri almayı düşünüyorum param olursa. Bakım yapmak makyaj yapmaktan daha güzel ben rahatlığa düşkünüm yüzümle çok oynarım veya yüzümü çok yıkarım o yüzden makyaja filan düşkün değilim galiba :D

tarafından
Bende pek değilimdir aynı senin gübi bakım yapmaktan hoşlanırım bal ve kahve çok güzel oluyor dene
0 oy
tarafından
Tek makyajım göz kalemim 
tarafından
Bide rimell
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Amannn :) bunu yikamadaki tazyikli su bile paklamaz :)
tarafından
Paklamaz tabikide :))) onun suratına sürdüğü makyaj benim 3 senelik makyajım :)
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 Suratı badana boya yaptı  ama beyin problemi kesin bu garinin ☺☺☺☺☺
tarafından
Ahahahahaahahhaaa
0 oy
(3,275 puan) tarafından

Düşünsene bir kadını sürekli bu haliyle görüp aşık olup evleniyorsun düğün gecesi kadın makyajını bir cikariyor adam şok :D

tarafından
Var öylesiii bilmiyon mu hindistanda birisi adam dava bile açtı dolandırıldım diye ☺☺
(3,275 puan) tarafından
Hahaha vardır cnm adam haklı yani ne umdu ne buldu :D
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Şu an acamam:D

tarafından
Nedenküneeee
(44,928 puan) tarafından
Telefondan televizyona bağladık you tube açarsam you tube TV de kapanir
tarafından
Hemmmmmmm peküneee ☺☺
0 oy
tarafından
Vay beeeee resmen icinden baskasi ckti
tarafından
Birisi kızmışşş ama :))
0 oy
(11,033 puan) tarafından

E bu dolandırıcılık :D kadın resmen makyajla zayıfladı başka birine dönüştü, çok gördüm böyle video ama bu baya zayıflamış göründüğü için şaşırdım :)

(1,517 puan) tarafından
Essah oyle oldu ya nasıl beceriyolar ne kullaniyolar :D ben rimeli gozume soadan surdugume sukur ediyom :d
(11,033 puan) tarafından
Asadfs :D adamlar pro canım :D ben hiç makyaj yapmıyorum yıllardır çok rahat oluyoooo :) bi göz kalemi sürüyordum evde onu da bıraktım bak aklıma gelmişken süreyim :D
tarafından
Ahaahahahah☺☺☺
0 oy
tarafından
Ay ne komiksiniz makyaj yapmak kötü bir şey değil zaten bir şeye benzemiyorsan makyajla da benzemezsin. Videoyu izlemedim makyajıda severek yapıyorum mutlu oluyorum kendimle ilgileniyorum 
tarafından
Bende bakımı severim ama bu kadar değil ayrıca sakin ol :)) ❤
0 oy
tarafından

Ohaaaa degisime gel makyaj degil boya badana yapmis resmen :)

tarafından
Yıkamadan tanzikli su görmeden almasınlar bunu :))
tarafından
Aynn ;D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 239 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
6 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 598 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 487 göst.

406,929 soru

12,211,303 cevap

36,787 kullanıcı

...