0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
Kizlar 160 boyum kilom 70kg.57 falan olmak istiyorum herbalife başladım yediklerme dikkat etmeye çalışıyorum sizce baska neler yapabilirim yada bir diyet listeniz var mi 

3 Cevaplar

0 oy
(1,174 puan) tarafından
Yemeklerin suyunu yeme. Az yaglı ve az tuzlu yemeklrr ye. Aksam 6 dan sonra yemek yeme  acıkırsan yogurt ye veya sade kahve iç. Onun dışında yemek yiyesn gelmedgi zmanlar nesfit filan yiyeblirsn ne akdar az yersen okadar cabuk kilo verirsin. Ve ekmek beyaz un yeme 
(72 puan) tarafından
Dogru diyorsunuz ya tamam aynen öyle yapacağım tuz seker un ekmek makarna pilav yok 6 dan sonra yemicem bide o nesfit den alcam
(1,174 puan) tarafından
Yogurt yag yakmana yardmcı olur kahvede metabolizmanı calıstırır.
(72 puan) tarafından
Ya oyle mi tamam.hemen kahve yapayım içeyim bari :))
(1,174 puan) tarafından
Günde 1 taneden fazla icme cnm cogu zarar:) 2 günde 1 de iceblrsn inşallah zayıflarsn bende kilodan ziyada bacaklarım basenlerim selülitlerm gitsin istiyorm
-Reklam-
0 oy
(3,992 puan) tarafından
Bence hiç herballife a baslamasaydin ,memnun olmayan çok fazla kişi var 
(72 puan) tarafından
Aslidna xok memnun olan var ama bırakınca herkes kilo alıyorum diyor sorum burda gbi baska çarem yok valla iştahımı kesemiyorum yani cok zorlanıyorum o yüzden destek birsey lazım varsa fikriniz alabilirim valla
0 oy
tarafından
Azmini kırmak istemem ama herbalife kullanan biri olarak diyorum ki hata yapmışsın 
tarafından
Ettim tabiki ama vucut birden almaya başladı
(72 puan) tarafından
Nasil yani durduk yere kilo mu aldınız ilk defa duyuyorum boyle birseyi.yinede tesekkur ederim yorumunuz için
tarafından
İlk kez duyulacak birşey değil kime sorarsan aynısını der
(72 puan) tarafından
Yediklerine dikkat edip kilo alan olarak hic duymadim.herbalife bırakıp diyeti bırakıp yada yediklerine dikkat etmeyip bi herbalifen önceki kilodan bile daha fazla aldim diyeni duydum evet.
tarafından
Umarım güzel zayıflarsın yorumlar canını sıkmasın yaşadığım tecrübe belki de ben bir yerde hata yapmışımdır iyi geceler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 470 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
+2 oy
4 cevap 129 göst.
12 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu

414,076 soru

12,462,466 cevap

46,789 kullanıcı

Kategoriler

...