0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Kizlar 2 kızım var büyüğünü 3 yaşında falan tuvalette alıştırdım tek olduğum için beni bayya zorladı ikinci kızım ise mayısta 2 yaşına bastı ve ben 30 haftalik hamileyim bu 1 haftadır onuda tuvalette alıştırmaya çalışıyorum  kaç defa altına  kaçırdı acaba daha erken mi ama eşim  öğret iki çocuğu birden bez alamam diyo fuzul evden ev aldık onun kredisini falan her ay ödüyor  ve bu pandemi de dağıtılan 5 bin lirayida ayriyetten  ödüyor  durumumuz o kadar iyide  değil kötü de diyemem şükür idare ediyoruz  sizce şuan daha erken mi siz çocuklarınızı  kaç yaşında alıştırdınız  

5 Cevaplar

+1 oy
(73 puan) tarafından
Çocuğunuzun hazirbulunuslugu çok önemli. Mesela arada bir bezi bağlıyken gizli saklı yerlere gidip çömelip tuvaletini bezine yapıyor mu? Eğer bu davranışı gostermiyorsa hazır olmayabilir kasları. Esinizde malesef o zaman bir süre daha almak zorunda kalır. Öyle bezini alamayacağını çocuğu yapmayabilirdi mesela. Birkaç sene daha bekleseymis lafa bak.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzmanlar 2 2 buçuk yaşi ideal buluyor canım ama her çocuk bir olmaz tuvaleti geldiğinde ifade edebiliyor mu yada sen anlıyor musun bunlar önemli 
(37 puan) tarafından
Bazen söylüyor ama hal ve hareketlerinden bende anlıyorum bazen saat başı tuvalete götürüyorum  yapmasada alışsın diyorum
0 oy
tarafından
2 yasinda alistirdim ben canm pes etme 
(37 puan) tarafından
Öyle görünüyor  bakalım nereye kadar gidecez   birde yaz olduğu için değerlendirmeye  çalışıyorum
0 oy
tarafından
Pes etmr canım alışır maddi anlamda da öyle ama sen rahat edersin iki çocugun altını al vs. Çok zorlayabilir 2 ysş ideal bi yaş söyleyebilir biraz sabret sen doğum yapana kadar alışır inşallah
0 oy
tarafından
Alisir ins canm yaaa .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
8 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Biranne19 (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,124 soru

24,381,273 cevap

348,751 kullanıcı

...