0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (350 puan) tarafından
Bikini bölgemde yani vajinamda  nohut tanesi  gibi bisey cikiyor geciyor gene gecer muhtemelen neden olabilir 

4 Cevaplar

0 oy
(14,937 puan) tarafından
Kız korkma da benim de oldu 2 ay beraber yaşadık sonra doktora gittim kist bu dedi 
(350 puan) tarafından
Aa ciddimisin aciyor silerken falan ne bilim bi kere daha cıkti gecti bende önemsemedim geciyor diye gideyim olmadi baksinlar
(14,937 puan) tarafından
Canım doktorun soylediginin aynısını söyleyeyim sana bu yer de değiştirebilir haberin olsun dedi çoğalır bu veya daha fazla şişer hemen gelmen lazım dedi antibiyotik yazdı şuan iyiyim
(350 puan) tarafından
Gideyim o zaman canim ihmal etmeye gelmez
(14,937 puan) tarafından
Aynen çıkıp geçip bidaha çıkması biraz düşündürücü tabi doktor değilim bilemem ama yine de git ben randevu bulamadım direk kadın doğum Hastanesi'ne gittim ordan kadın hastalıklarında buldum sıra eğer bulamazsan sende öyle yap erken git biraz kan felan alıyorlar çünkü öğleden sonraya kalırsa çok beklersin
(350 puan) tarafından
Tamm canim bi bakim randevu bulamazsam oyle yaparım saol canim tessekur ettim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genital bolgeni jilet yada agdayla alıyorsa kıl dönmesi olabilir
(350 puan) tarafından
Yok canim bu daha asagida oyle bisey olsa anlarim
tarafından
Doktora görün
0 oy
tarafından
Kıl dönmesi olabilir canım benim de öyle oldu patlatıp sıktılar
(350 puan) tarafından
Vajina girişinde mi canım insallah öyledir ya
tarafından
Kasik bölgem de canım benim ama mutlkaa doktora git
(350 puan) tarafından
Tamam canım saol tessekkur ettim :)
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Benimde öle oldu yüreyemiodum ağrıdan nerdeyse  pamuğu sıcak suya batırdım sıktım oraya hafif hafif değdirdim kendiliğinden patladı sıcak su uygulayınca 2 3 gün iltihap aktı öle ama aşırı rahatladım sende bi dene istersen 
(350 puan) tarafından
Tamm canım saol denerim cok tessekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 321 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 633 göst.
19 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,434 soru

23,679,583 cevap

310,167 kullanıcı

...