+1 oy
339 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından
Kuzenimin eşi doğum etti 23 yaşında iyi bir kız ama çok dik başlı ve sinirli  neyse benimde 4.5 aylık kızım var kızımda aldım hediyemide aldım gittim bebeğe eğitim veriyormuş bilmem ne bebegi besige koymuş bebek ağlıyor neymiş kuvezde kalan bebeklerde böyle ağlıyor ama sonra susmasını öğreniyorlar feln dedi. Bebek çok ağladı hiç kucağına almadi sonra annesi aldı annesine bağırdı bırak feln diye bende burda kalmayı daha fazla yüreğim kaldırmıyor dedim çıktım kuzenimi aradım isteydi dedim böyle saçmalık olamaz feln ben eve geçiyorum zatn dedi bakarım dedi eve geldim kızıma sarıldım ağladım çok üzüldüm benmi çok duygusal baktım acaba bilmiyorm

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ne alaka ya kuzenini arayıp ispiyonculk yapmışsın senin haddin değil kimseyi kocasıyla kötü duruma düşürmek sen yüzünden kavga edecekler belkide kadını uyar annesi de oradaymış kocasına diyip evliliğini neden bozuyorsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sende bir görümce vakası gördüm şuan ne diye yetiştitiriyorsun ki onun yaptığı saçmalık senşn yaptığın fesatlık kusura bakma
0 oy
tarafından
O önce kendine eğitim verseymis ya 
0 oy
tarafından
Yazık o bebeğe ..
0 oy
tarafından
Kadının psikolojisi bozulmuş 
0 oy
(16,332 puan) tarafından
Saçmalık neyin eğitimini veriyor.cok pardon da ağlayarak eğitim verilmez bazıları da anne ya o çocuklara aciyorum artık valla zavallı sabi ağla ağla neymiş eğitim veriyormuş egitki kenine vermeli önce 
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Çok küçük daha o ne eğitimi öyle onun o hareketi çok yanlış senin kuzenini arayıp şikayet etmen ayrı yanlış sonuçta senin eşinin kuzeni seni eşine şikayet etse hoşuna gidermiydi
(17 puan) tarafından
Şikayet etmedim çok ağlıyor ama küçük bebek daha anne istiyor sen konuş feln dedim sadece
0 oy
tarafından
Yeni doğum yaptığı psikolojisi bozulmuş olabilir kuzenini karıştırman pek iyi olmamış 
0 oy
tarafından
Annesinin yaptığı çok saçma ama senin kuzenini araman da yanlış şikayet eder gibi
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Oyle dengesizler cok keskebiri de ona eğitim verse ne guzel olurdu 
0 oy
(968 puan) tarafından
Bazen internettede cok gereksiz seyleer oluyor kesin okudu biyerden bizim gelinde lohusa piskolojisine girdi yok o denmez bu denmez bazende hersey kitaplardaki gbi degil
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Kuvezde Kalan Bebek agliyormu anlamadım orasını 
(17 puan) tarafından
Evet öyle dedi agliyormus ama bakmiyolarmis
(7,639 puan) tarafından
Oğlum 39 gün yoğun bakımda kaldı hiç gittiğimde yada vidoe verdiklerinde makine sesi hariç Bebek sesi duymadım  çokta güzel baktiklarina eminim o kadın bence  karıştırıyor  Bebek bakmadan zerre anlamıyor ağlıyorsa açtır gazı vardır  yazık  işte böyle anne olupta eğitim adına evladını uzene ne diyim Allah ıslah etsin inşallah
0 oy
tarafından
Herşey kitaplarda olduğu gibi olmuyo.arkadasin yazanları da.yanlis okumuş sanırım.yazik.gunah yaa.
0 oy
(1,691 puan) tarafından
tamam cok haklisin ama esine sikayet etmen cok sacma sana kalmadi sonucta
0 oy
tarafından
İkinizin yaptığı da birbirinden beter 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
3 Haziran 2021 Aile kategorisinde Merve2001 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 453 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Keskeolsa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 370 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 263 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (661 puan) tarafından soruldu

405,963 soru

12,168,444 cevap

36,632 kullanıcı

...