Arkadaşlar yarın kızımın ve oğlumun doğum günün birlikte kutlucaz oğlum 1 yaşına gircek kızım 3 e girdi yasağa denk geldi yapamadık neyse , ben eşime çocukların pastası üfleyip kesildikten sonra ufak bir sürpriz yapıcaktım cinsiyet ile bebeğin cinsiyeti belli oldu da ben hep ilk gebeliğimden beri eşime cinsiyet için süpriz yapmak istemiştim daha o zaman baby shower falan yoktu yapamadım hep içimde kaldı , yarında küçük cinsiyet balonları var ya normal balon büyüklüğünde ondan alıp eşime sana süprizim var diyip balonu getirip patlattırcaktım ... Eşime cinsiyet ile ne düşünüyon anneler hisseder genelde sen baba olarak ne hissediyon dedim oda ikisinde ne hissettiysem çıktı bunda da kız hissediyon dedi sonra bana dedi ki , bak bana öyle milletin yaptığı gibi cinsiyet ballonu falan patlattırma dedi neyse direk söyle şu şu diye dedi suratına sofrada mel Mel baktım kaldım tamam dedim . İçime öküz oturdu zaten amacım cinsiyet partisi değil di iki çocuğumuzun da doğum günü aynı gün kutlanıcak güzel güzel giyinmiş olacaktık ve videoda anı olarak fotoğrafta falan o da kalcaktı hoş olucaktı ama bana öyle dedi içime öküz oturdu ya resmen böyle haberi varmış sanki bir gün önceden bana bunu dedi üzüldüm bende içimde kalcak yine diyee.