0 oy
187 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Cokmu paranoyak olduk ne bu dönemden dolayı dün diş ağrım vardı bugün boğazım ağrıyor yutkunamiyorum kulağıma vuruyor bacağım ağrıyor kızım geceleri ve sabahları çok öksürüyor bugün sabah esiminde boğazı ağrımaya başlamış nedir bu ya mevsimsel birşey mi?

2 Cevaplar

0 oy
(9,611 puan) tarafından
Canim mevsimsel bence çünkü bizde olduk annemlerde oldu ailece bide ablamlarda şuan atlatiyo yaza gecisten dolayi olmus olabilir 
(3,102 puan) tarafından
Kızımda ishaldi kaç gündür bugün gittik doktora yaz ishali dedi bencede mevsimsel canım ya ama insan ister istemez de korkuyor kaynanamgildeyim gelen giden çocuğuma sarılıyor öpüyor sanki hiç çocuk gormediler
(9,611 puan) tarafından
Severler tabi ama adabiyla sevsinler cokta yapismanin anlami yok cocuk bu..benim annemlerde de hepsi ishal  kusma oldu ablamlarda eniştem öyle oldu ablamda da ateşleme olmuştu kızları da ayni şekilde..dediğin gibi insan korkar tabi ama çevremde kimle konuşsam hepsi bu şekilde olmuşlar benim oglumda da 1 2 gün ishal durumu vardi eşimde sadece hapşırma azcık burun akıntısı vardi cok şükür bizde annemlerde gecti ama ablamlar yeni oldular
(3,102 puan) tarafından
İnsan gibi adabında sebzeler sorun yok canım ama öyle bir sevmek görmedim ben iyi bari canım atlatmissiniz çok geçmiş olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 527 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Reyhan000 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
7 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 410 göst.
7 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,762 soru

24,390,924 cevap

349,295 kullanıcı

...