0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 4. Katta yım  öyle eski binada degil evim yeni bina ama  tuvaletten banyodan mutfak lavabosundan hep hamam böceği çıkıyo nasıl kurtulabilirim başina gelen varmı 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz eczaneden birşey aldık içinde kutular var onu koyuyorsun köşelere falan ondan sonra yok oldular bir sorun eczaneye 
tarafından
Eşim almiş canım biz evde degiliz ama hergün aradığında böcek gördüğünü söylüyo benimde canım sıkılıo gidene kadar bitse bari böcekler
tarafından
Hemen değil ama bir kaç güne belki eder iyi bişey aldıysa canm benim sadece mutfakta vardı Allah'tan
(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

Akrep karinca hamam böceği kara sinek sivri sinek 

Tek çözüm bu ilaç şiddetle tavsiye ediyorum
Fiyatı da uygun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böcek ilacı sık canım
tarafından
Eşim almiş inşallh çıkmazlar birdaha
0 oy
tarafından
Korkulu rüyam, en çok tiksindigim ******. Evde görsem o an evi terk ederim. Annemlerde vardı. Toz bir ilaç almıştı. Sulandirip sıkıyordu. 
0 oy
(11,033 puan) tarafından

Aha da bu sayfayı incele 
0 oy
tarafından
Ayy hiç sorma yaa biz de var bende 3. Kattayım.

O gün eşim evi komple ilaçladı ve temizledi ama hala ordan burdan ya ölü yada yarı ölü böcekleri temizliyorum bizdekiler çok küçükler canım valla evi öyle bi temizliyorum ki çamaşır suyuyla kokuyo ev resmen yaa 

Burdan bi arkadaş defne yaprağı önerdi o olunca gelmiyomuş ondanda alıcaz bakalım bi de yine burdan bi arkadaş da sirkeyi önerdi sirkeli suyla da siliyorum heryeri ıyyy tiksine tiksine bi hal oldum yaa 
(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

Uygun fiyatida onlarla hiç uğraşma giderlere sık tamamdır ben bi kaç kere sıktım daha hiç görmedim
tarafından
Nerde satılıyo canım
(726 puan) tarafından
Eczane
0 oy
tarafından
Aynu dertten muzdaribim bende bekleyeyim burada 
(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

Uygun fiyatida onlarla hiç uğraşma giderlere sık tamamdır ben bi kaç kere sıktım daha hiç görmedim
tarafından
Çok teşekkür ederim, hemen aldıracağım :)
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Vebidraker böcek ilacı sulandırıp sıkıyosun böcek hiç gelmiyor. Bi de raid hamam böceği yemi de çok etkili
0 oy
(49 puan) tarafından
Her gün çıktıkları yere ilaç sık canm anca öyle kurtulursun bide tarım ürünleri satan yerlerde bı toz karışım oluyormuş kesin çözüm diyorlardi
(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

(49 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim çok saol bakicam ilaca :)
0 oy
tarafından
Şırıngada şeklinde  ilac satiliyor canim bende de karınca  cok oluyor  birkac defada hamam böceği gordum. Aldim dun koydum.bugun birtane bile karinca yok ben aktardan aldim ama eczanede de vardır  cok etkili istersen resmini atayim
(339 puan) tarafından
Banada atarmisin
tarafından
Yorum olarak attm cnm
(339 puan) tarafından
Video mu aceba o ilacın adı ne jel dio sadece
0 oy
tarafından

Dün gece bende gördüm banyoda simsiyah örs gibiydi kız aklım gitti bi çare arıyorum ama böyle en etkisinden

(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

0 oy
(40 puan) tarafından
Aynen bende 3.kattaydim 5 yıllık binaydi ama evin her yerinde görüyordum bide 1 yaşında kızım vardi . Hemen taşındım.  Bence direk ilaçlat .kendin yapmaya çalışma fayda etmez. Kim bilir nerelerde yumurtaları vardır. 
0 oy
(339 puan) tarafından
Benim de sadece mutfağa geliyor bide ben çok korkuyorum korkudan uyku uyuyamadigim evden gittiğimi bilirim asla qeceleri tek basima mutfağa qiremiyorum ne ilaç aldıysam fayda etmiyor kiz domestos bile döktü eşim azıcık bayıldı eşim atıyordu qeri canlandı cook kötü yaa
(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

0 oy
(726 puan) tarafından

Canım bu ilacı al çok güzel bir ilaç kesin çözüm etkisi süper  fiyatida uygun sakın tablet falan alma bizim evdede oluyordu odalarda koltuklara çıkıyordular bu ilaçtan bir kaç kere sıktım bir daha hiç çıkmadı giderlere sık mutfak tuvalet gider borularına hemen al bu ilaçtan 

image

0 oy
tarafından

Canm ilac bu

image

(726 puan) tarafından
Zinon solüsyon 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 133 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.