Kızlar doğumu sonrası ve hastane için bunları aldım ama eşim biraz gereksiz buluyor bazı şeyleri 2. Hamileliğim ve doğum sonrası genelde lazım olan şeyler eczane de daha pahalı fiyatlar genelde burdan alayım dedim yok gögüs pompası nı alma yok terliği alma faln diyip duruyor sizce abartı olan varmı içinde
Göğüs kremiyle pompa benim için gereksiz şeyler açıkçası. Ama ihtiyacı olan da oluyormuş orası ayrı. terlik ihtiyaç değil ama kendin için amaann sevindir kendini onun dışındakiler tabi ki lazım
2.dogumun daha bilgilisindir mutlaka ama krem yerine göğüs kalkanı öneririm kremden çok daha faydalı gelmişti bana. Göğüs pompasıda eğer çalışmıyorsan evdeysen manuel olanlar işini görür bence. Evde manuel olanla sağıyordum sütümü ilk basta fazla süt olduğu için zor olmuyor zaten. Elektrikliyi sütün gelmeme sağıp vermen gereken bi durum olursa bence o zaman alırsın. Terlikte gereksiz aslında sezeryandan sonra gözün bisey görmüyor zaten ama hevesin varsa al gitsin o kadar doğum yapcan içinde bişey kalmasın
413,963 soru
12,459,752 cevap
46,663 kullanıcı