0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (899 puan) tarafından
Köydeki evimize gidiyorum yanımda biri var ama kim bilmiyorum bı tane camiden çıkan ak sakallı olan amca bana şu kargalara selam ver diyor ben de selamün aleyküm diye sesleniyorum onlar da ritmik bir şekilde aleyküm selam diyor sonra yanıma ucusuyorlar peygamber efendimize selam götürün diyorum olulerimizdrn selam var mı diyorum yok diyorlar oraları hatırlayamıyorum  ama annemin öleceğini söylüyorlar ama zaman demiyorlar çok da üstünde durmuyorum bı anda hastaneye giriyoruz teyzemle annemin öleceğini söylüyorlar kardeşim annemin fotoğrafını balkondan atıyor sinir krizi geçiriyorum oğlum etrafa bakıyor şimdi seni nasıl bakicam diyorum kargalar demişti diyorum gerçek oluyor diyorum nasıl dayanicam Allah'ım diye bağırıp çağırıyorum .. şimdi de ya gerçek olursa diye uyku girmiyor gözüme bu nasıl rüyadır:'(((

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzummm ömru uzar derler .Korkma .Canim benim insan ister istemez gordugu kotu ruyadan etkileniyor ama korkma .
(899 puan) tarafından
İnşallah canım annemsiz naparim bilmiyorum çok etkilendim
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Kötü rüya anlatilmaz şimdi sağina ve soluna 3 kez tükür sonra kalk suyu ac rabbim rüyami hayirlara cevir de yani su gibi al götür rüyami de
(899 puan) tarafından
Tamam canım sağ ol
0 oy
(477 puan) tarafından
Rüya yorumlandığı üzerine olurmuş kütu düşünme kotu olmasın birde kötü rüya da sadaka vermek iyi oluyo başının gözünün sadakası diye rüya da  ağlamak gülmekdir ve annenin ömrünü uzatmışın
(899 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Annenin ömrünü uzatmışsın cnm. Birde ölmüşlerinin ruhu senden Fatiha istiyo oku istersen☺️ resime iyi demezler rüyada o yüzden kardeşinin atması iyi olmuş☺️ Hayır olsun inş ❤️
(899 puan) tarafından
İnşallah canım her akşam okuyordum bütün olmuslerin ruhuna bu gece okumadım yorgundum uyudum ondan olabilir
tarafından
Olabilir cnm ☺️
0 oy
(241 puan) tarafından
Ananem hep rüyanı neye yorarsan ona çıkar diyor. Ayrıca birinin öldüğünü görmek onun ömrünü uzattığın anlamına gelirmiş. Sen ona yor canım. Gerçekten çok değişik bir rüyaymış
(899 puan) tarafından
Evet karga dede selamlaşma falan garipti
0 oy
tarafından
Bence cok guzel bi ruya gormussun
(899 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy