0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (25,214 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
D vitamini düzenli ve 5 damla içiyo doktor kafa terlemesi yapar dedi 5 damlaya çıkardı ama nr zaman kapanır küçülür acaba 13 aylık 

6 Cevaplar

0 oy
(3,822 puan) tarafından
Kafa büyümesine bağlı o kuzum kafa yapısı büyüyene kadar açık kalır bıngıldak ilk günkü gibi yumuşak olmaz ama olur yani benim bildiğim 
(3,822 puan) tarafından
Kız şimdi Ömer büyüdükçe kafası da belli bir oranda büyüyor ya o büyüme durana kadar bıngıldak açık kalır ama genişliği küçülmesi lazım doktor bişey demedi mi genişliği için olmadı bir daha götür de iyice baksınlar
(25,214 puan) tarafından
He anladım. Her seferinde bakıyo kız d vitamini 5 damlaya çıkarttı işte bide bol bol güneşe çıkar dedi bende çıkarıyom:D
(3,822 puan) tarafından
O zman sorun etmesene kız d vitamini nş aldıktan sonra en geç 2 yaşında kapanır merak etme
(25,214 puan) tarafından
Hadi inşallah ya ömer kadar arkadaşın çocugu kapanmışta onunki
(3,822 puan) tarafından
Her çocuk bir değil ki canım
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ortalama 18 aya kapanıyor diye biliyorum. Geniş olunca ne oluyor onu bilmiyorum.
(25,214 puan) tarafından
Kafa terlemesi yapar dedi doktorumuz sadece önemli böy olsa söylerdi ama ben taktım işte
(11,027 puan) tarafından
Doktor bişi demediyse boşuna aklını bulandırma canım. Bişi oldu mu hemen yönlendirirler zaten. 1 buçuk yaş aşısında sağlık ocağında ebe de kontrol eder, etmezse de sen sorarsın kapanmazsa o zamana kadar, tabi inşallah kapanır
(25,214 puan) tarafından
İnşallah canım. 2 ayda bir genel kontrole götürüyoruz bakalım 14 aylıkken yine gidicez
(11,027 puan) tarafından
He iyi o zaman dert etme madem sürekli kontrol altında. Keyfine bak canım. Rabbim dert sıkıntı hastalık vermesin çocuklarımıza
(25,214 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Bilgim yok Selo valla
(25,214 puan) tarafından
Sağol cano
0 oy
tarafından
Bende şurda pusuya yatıp bekliyim:)))) oğlum iki aylık ama fazla bilgi can kurtarir derler:))))
(25,214 puan) tarafından
Seni gidi seni
tarafından
:)))))
0 oy
(7,481 puan) tarafından

Canim bıngıldak gec kapanması sorun degil dedi doktor bize. Hatta eşimleydik babasının kafası buyk dedi. Esime Ayip olmasin diye heralde seninkide buyuk sayılır dedi bana:D. Koca kafalı olduk anlıyacağın. 22.ayda kapandi bizim. 2 yasina kadae normalmiş. Yani o genişlik kadar daha kafası buyucekmi:)

(25,214 puan) tarafından
Aa anladm cnm aman başka bişey olmasında yaa:)
0 oy
(5,139 puan) tarafından
9 aylık aşısında ebe geniş bir doktora göster istersen demişti şimdi 11 aylık istanbula geldim çapaya götürdüm doktor biraz geniş dedi tahlil istedi bir hafta sonra çıkacakmış inşallah bişey çıkmaz bir de ben sağlık ocağının verdigi damlayı kullanıyorum acaba işe yaramıyor mu diye düşünüyorum
(25,214 puan) tarafından
Banada haber verirmisin canım sonuç çıkınca. İşe yarıyordur mutlaka biz onu değil ocean 400 kullanıyoruz. Doktor bize bıngıldak genişliği kemik yapısıyla alakalı dedi sorun olucağnı sanmıyorum yinede ama merak işte.
(5,139 puan) tarafından
Veririm canım tabii

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 443 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 329 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde est16 (609 puan) tarafından soruldu