Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
22 aylik bebek konuşması
0
oy
207
göst.
4 Haziran 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar 22 aylık bir kızım var Bu şekilde bir post daha önce de açmıştım Neden bilmiyorum ama çok Kafama taktım bu durumu ya etrafımdaki çocuklar Bu dönemlerde konuştuğu için ne oldu bilmiyorum kabataslak kızım çok anlaşılır ve net bir şekilde anne baba dede anneanne Aydede mama bebek amin Allah abi abla hala gibi kelimeler söylüyor mesela kakasını yaptığında bezini gösteriyor anne eeg diyo emmek istediğinde Anne mama diyor bu şekilde kelimelerle de kendini güzel bir şekilde ifade edebiliyor ama ikili cümleler kurmuyor mesela meyveleri gösterdiğimde soruyorum bazılarını gösteriyor renkleri binmiyor sayılarla ilgili de 123 dermiş gibi mesela oyuncakların üst üste koyuyor hepsinde bir diyor oturup kitaplara bakmayı da sevmiyor açıkçası internetten bakıyorum çevremde herkes daha erken 3 yaşında konuşur diyor terapistler de 3 yaşı beklemek doğru değil 2 yaşında bir bebeğin en az 50 kelime ve ikili cümleler kurması gerekiyor yazıyor acaba fazla mı abartıyorum sizin çocuklarınızın durumları nasıl Tabii ki de Her Çocuk farklıdır ama ister istemez karşılaştırıyor insan
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
4 Haziran 2021
Yeşilim❤
(
6,973
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayni benim cocugu tarif etmissin canim. endiselenme gayet normal, bizimle yasit akrabanin çocuğu daha net konuşuyor, ama cok farkeden bisey yok yani. Daha kuzu bunlar annesi, merak etme 1 ayda bile nasil ilerliyorlar
4 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay inşallah ya o kadar çok Kafama Taktım ki araştırdıkça da hep otizm konuşma geriliği iletişim bozuklukları gibi şeyler çıkıyor iyice moralim bozuldu
4 Haziran 2021
Yeşilim❤
(
6,973
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok yok bozma moralini, bikac ay sonra ay sus azicik ne cok konusuyorsun dersin emin ol :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 Haziran 2021
LMihrace
(
7,828
puan)
tarafından
cevaplandı
Bebeğinin gelişimi gayet iyi benim bir ablamın kızı yeni iki yaşına girdi diğeri de bir daha ki aya girecek. Kız olan bütün derdini anlatıyor çok güzel cumle kuruyor ama erkek yeğenim anne baba mama vs gibi kısa cümlelerle geçiniyor. Aralarında kırk gün var her bebeğin gelisimi çok başka . O yüzden sorun yapmayın
4 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah dediğiniz gibidir Çok sağ olun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Haziran 2021
Mislimisli003
(
3,896
puan)
tarafından
cevaplandı
Erken daha bnm 3 yaşindaki kizim konuşmuyor:)
4 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana da Herkes öyle söylüyor Ama internetten konuşma terapistleri ne baktığımda da hepsi aynı şeyi yazmış 3 yaş diyorlar ama öyle bir şey yok gecikiyorsunuz bilmem ne diye iyice kendimi korkuttum herhalde
4 Haziran 2021
Mislimisli003
(
3,896
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz bu yaz agustosta konusma terapistine goturecegiz.Çok dert etme bnm cevremdeki cocuklarda hep konusuyor.Bnmki icin sagir mi? Dil bagi mi var gibi bi sürü şey dediler.Sagir degil sukur bag falan yok.Bn genetik oldugunu düşünüyorum:) Hatta her gun konuşbilmem etkinlik yaptir diyen oluyor oysa 3 yasina kadar bu cocuk hic mi bi sey duymadi ogrenmesi lazim duydugu bi kac seyi ama yok anne baba nene disinda bi sey demiyor bekliyoruz bizde :)
7 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Inş seninkinde.konsuur en yakın zamanda :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Gayet normal canım 3 yaşına kadar demişti bana doktor
7 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Inş öyledir canım sagolasin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Haziran 2021
MirayDefne
(
1,307
puan)
tarafından
cevaplandı
İnan bende çok merak ettim konusmayacak mi falan ama baktım canının istediğini söylüyor en az 50 kelimesi var ve şimdi yeni yeni baba gitti diye ikili cümle kurmaya başladı her çocuk bir değil zamanla konuşurlar
7 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne kadarlık canım bebeğin
7 Haziran 2021
MirayDefne
(
1,307
puan)
tarafından
yorumlandı
2 yaşında canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Haziran 2021
Evinsu
(
579
puan)
tarafından
cevaplandı
Maşallah maşallah de daha ne bekliyon kız benim kızım 2.5 yaşında hala anne demiyor bence bunu takma kafana diğer iki kızım erken konuştu ama 3 cu kızım hala konusamiyor dede teyze baba abla kapattı bitti pisi pisi kedi diyor başka tek kelimesi yok çişini söyleyemiyor bile doktor bazı çocuklar geç konuşur dedi bı skntimiz yok şükür
7 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Inş öyledir canım ya mesela bir oyuncak gördü sinek şeklinde hiç söylemediğimiz hâlde bi anda aldı eline viz viz demeye başladı nerden öğreniyor diye şaşırdık anne olmak zor herşeyden nem kapıyoruz
7 Haziran 2021
Evinsu
(
579
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlıyorum canım seni bende çok sitres yapmıştım doktor bazı çocuklar geç konuşur dedi çocukta bı sknti yok dedi şuan hamileyim bazen diyorum eşime bebekler doğacak anne diyecek nisa diyorum daha anne demicek heralde diye biraz buyusunler onlardan çıkan laflara o kadar şaşıracan ki dicen bu lafları nerden öğreniyor şimdiki çocuklar fena kız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
22 aylik bebek dediğiniz 2 yadinda covuk olmuş tabi o kadar konuşacak benim yegenimde konuşuyor
7 Haziran 2021
GizemAsel
(
492
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyi.birsey mi dediniz anlamadım valla :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
230
göst.