0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar e nabizdan baktım çıkmış fakat 7 sinde göz doktoruna da gidicem öyle bakicak doktor göz kaynaklı mı diye baş ağrım anlayan var mı şu küçük nokta gibi şey nedir ya

image

4 Cevaplar

+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Şu aşağıdaki mesaj görseline dokunursan raporunu görürsün emarın. İnşaAllah bişey yoktur geçmiş olsun tekrar. 
tarafından
Baktım canım şükür yok çok sağol ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz kac dk durdun ya emarda tomografide anlamazlar mı
tarafından
Bacım o konuya hiç girme derim 20 dakika sürdü ama maskeyi de çıkartmıyorlar nefesim kesiliyor sandım daracacik makine Can veriyordum içeri de hatim ettim tomografi de çıkmaz canım sanirim
tarafından
Offf bende gidecem ya naparim daha once birkere girmistimde yillarrrr önceydi
tarafından
Bol bol dua oku başka türlü vakti geçmiyor
0 oy
tarafından
Bilgim yok canım ama çok çok geçmiş olsun şifa olsun inşallah 
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bunlar resim değil video tıkla birine sağ altta üçgen var oynt yani o oynuyor o başlangıç yeri canım mesele burundan başlatıp ensenden çıkan var tepeden başlayıp omurilik de biten var anlican farklı açılardan video biçiminde ard arda çekilmiş fotoğraf onalr 
tarafından
Sağolasın canım baktım sorun yok şukir
(4,060 puan) tarafından
Benımde daha yeni çekildi baş ağrısı yüzünden canım ordan bıkıyorum geçmiş olsun canım bnm
tarafından
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun insallah
(4,060 puan) tarafından
Saol canım benım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 309 göst.
5 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 170 göst.
8 saat önce Yemek-Tarifler kategorisinde bendemistim (810 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 293 göst.

409,513 soru

12,309,044 cevap

38,651 kullanıcı

Kategoriler

...