Kızlar o kadar çok daraldim bunaldım ki anlatamam resmen ruhsal çöküntüye giriyorum şimdi size konuyu anlatayım belki benim durumumda olan vardır ben 7 ayı doldurmuş hamileyim şuana kadar bana kayinvalidem herhangi bir şey yapmadı almadı ya şimdi belki aranızda kızan olcak niyr bişey bekliyorsun diye ben benim gözüm yok inanın artık beklentim de yok sadece torunu sonuçta lafa gelince bizim çocuğumuz demeyi biliyolar asıl beni inciten olay da şu görümcem de hamile 3 aylık daha ona şimdiden herşeyi düşünüyor alıyor arabası beşiği yürüteç çanta kıyafet aklınıza gelecek her şey ve bunu bana söylüyor bu nasıl yüzssüzlük insan bari söylemez ya kendimi köyü hissediyorum bugün de kalkmış bana bı örgü gösterdi ama bebeğin rahat edemeyeceği bir şey dedim buda kalsın çocuk rahat etmez ha bunu da gecmim kızına ip almış benim içinde bı etek bide evdeki bir pantolon vardı onu gösterdi teşekkür ettim yine de öyle ona göre kız tarafı alır herşeyi o kadar garip ki bu kafa yapısını anlamıyorum gözümde artık değerini bitirdi sevgisi sıfır siz olsanız napardiniz kizceler