0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar.regl olacağım zaman çok gergin ve sinirli oluyorum. Sinirlerimi bir türlü yenemiyorm. Eşime sürekli kızıyorum haliyle evde gerginlik oluyor nasıl yeneceğim bu sinirlerimi. 

9 Cevaplar

0 oy
(22,062 puan) tarafından
Bende oyleyim canim cok asabi oluyom
tarafından
Bebeğim çok küçük evde benim yüzümden gerginlik çıkıyor nasıl geçecek bu saçma sapan haller
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde de durum aynı eşim sürekli sen adet olma ya bıktım der hep eşimle kavga ederim durduk yere ağlarım falan 
0 oy
tarafından
Bendede oluyor sinir esin alttan almali
0 oy
(703 puan) tarafından
Psikyatriste git canım bende ayniydim şimdi yeni ilaca başladım çok şükür bir tık daha iyiyim.
0 oy
tarafından
Ben de aynıyım valla neden bilmiyorum ama sebepsiz yere kavga çıkarıyorum önceden kocam da tepki verirdi ama simdi alıştı günün yaklasiyo galiba diyo :))o dönemde pek cevap vermez:))) hatta bi gün günün 2 gün gecikti ben evde terör estiriyorum tabi :) eşimle bi güzel kavga ettim sonra o sinirle lavaboya gittim bi baktim regl olmuşum tuvaletten çıktıktan sonra esimden özür dileyip öptüm adam dondu kaldi :)o günden sonra bana cevap vermiyo :)))
0 oy
tarafından
Bende öyleyim canm maalesef aşılacak bir durum değil
0 oy
(937 puan) tarafından
Yememeyeceksin canım o geçmiyor çünkü :)( bende ayniyimesim bilir tm hatun iyi hatun der yine sinirlenirim ama o bilir en azindaj ne olduğunu sen de öyle anlat boş yere gerginlik çıkmaz o zaman
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Çikolata stokla durmadan ye mesela :) 
0 oy
(6 puan) tarafından
Bendeeeeeeama esim alisti beni altdan aliyor..sonra bende özür diliyorum ...anladi oda artik sinirimi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
9 cevap 316 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,111 soru

23,771,621 cevap

315,976 kullanıcı

...