Kizz bende bugün tekrar başladım önce evde tartım yoktu tartı aldım onunla başladım normalde sürekli tartılmayin diyorlar ama evde tartı yokken kilomu bilmiyorum salıyordum sürekli başka yerde tartilmak istemiyordum. Ekmeği tamamen kesmiştim, şekeri de. Sabah aç karnına tarçınlı Türk kahvesi içtim ınstagramda seher akgul var onun paylaşımlarından yola çıkarak. Sonra peynir zeytin domates yeşillik ne varsa yiyordum kahvaltıda ekmeksiz. Öğlenleri çorba akşamda ne yemek pistiyse ondan veya salata yiyordum. Çok acikirsam yulaf ezmesi yiyordum çok güzel tok tutuyor ve bağırsakları çalıştırıyor ama en önemlisi günde en az 2 lt su içmek. Bide kilo verme egzersizleri olan bir uygulama indirdim günde yarım saat o egzersizleri yaptım. Sonuç bir buçuk ayda 10 kilo oldu. Sen eğer diyetisyene gideceksen harfi harfine uy spor ve su ile destekle bak nasıl zayifliyorsun. Ben diyetisyene gitmedim çünkü listeleri biraz zengin oluyor bu zamanda her gün et tavuk balık ceviz badem nasıl bulayım :D eğer ki kolon fazla ise bir ayda 3-4 kilo verirsin ama kilon az ise vermek biraz daha yavaş oluyor