Ya gerçekten keşke buraya video ata bilseydim herşey o kadar güzel oldu ki anlatamam yaaa ☺️.
Bugün oğlumun doğum günüydü ama biz kızımın geçen doğum gününü kutlayamadık diye ikisini bir yaptık. Bugün hava çok rüzgarlıydı bahçeyi süsleyemicem pasta ve yiyecekler toz olacak diye çok korktum eşim işten geldi iki tarafı da perde ile kapattı hiç rüzgar gelmedi bende rahatça süsledim bahçeyi ☺️.
Pasta ve fotoğraf merasimi bittikten sonra herkes pastasını yedikten sonra cesaretimi toplayıp balonu getirmeye gittim görümcem de gidip eşimi uyardı sunanın sana süprizi var kız önceden ayarlamış insanların içinde suratını bozma kızın canını sıkma bak demiş ☺️ bunu demeden önce bana dedi ki ben gideyim de ön hazırlık yapayım dedi neyse ☺️.
Ben aldım balonu çıktım bahçeye eşimin ağzı kulaklarında ama sahte değil yani gerçekten heyecan ve mutluluk şeyi vardı yüzünde kızımı ve oğlumu aldım kızımı eşime verdim balon elimde 10 dan geriye doğru saydım ama eşim çok heyecanlı bunun farkındayım birde bana öyle şeyler yapma direk söyle demişti bir gün önceden ☺️ sayım bitti kızımla beraber balonu patlattı videoda ki o yüz ifadesi o kadar güzel o kadar mutlu hem içimde kalmadan yaptığım için hem eşimi öyle görüşüm için hemde iki çocuğumun da doğum gününde böyle bir haber verdiğim için çok mutluyum ☺️.
Evet bugün biraz sıkıntı yaşadım ama bütün bunların hepsini kendimi yormadan yaptım sağolsun eşim bütün çıkan çöpleri falan topladı bahçeyi de eski haline getirdi Allah razı olsun birde kanamam gelmedi galiba progesteron hemen faydasını göstermiş olur mu öyle birşey acaba bilmiyorum.
Çok mutlu oldum ve sizinle sadece üzüntümü değil sevincimi de paylaşmak istedim ☺️♥️
Rabbim evlatlarıma uzun ömürler versin bebeğim de sağ salim doğsun inşallah ♥️
Rabbim isteyen herkese çifter çifter evlat sevgisini yaşatsın , evlatlarımızı korusun inşallah ♥️