0 oy
602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Ya gerçekten keşke buraya video ata bilseydim herşey o kadar güzel oldu ki anlatamam yaaa ☺️.

Bugün oğlumun doğum günüydü ama biz kızımın geçen doğum gününü kutlayamadık diye ikisini bir yaptık. Bugün  hava çok rüzgarlıydı bahçeyi süsleyemicem pasta ve yiyecekler toz olacak diye çok korktum eşim işten geldi iki tarafı da perde ile kapattı hiç rüzgar gelmedi bende rahatça süsledim bahçeyi ☺️.

Pasta ve fotoğraf merasimi bittikten sonra herkes pastasını yedikten sonra cesaretimi toplayıp balonu getirmeye gittim görümcem de gidip eşimi uyardı sunanın sana süprizi var kız önceden ayarlamış insanların içinde suratını bozma kızın canını sıkma bak demiş ☺️ bunu demeden önce bana dedi ki ben gideyim de ön hazırlık yapayım dedi neyse ☺️.

Ben aldım balonu çıktım bahçeye eşimin ağzı kulaklarında ama sahte değil yani gerçekten heyecan ve mutluluk şeyi vardı yüzünde kızımı ve oğlumu aldım kızımı eşime verdim balon elimde 10 dan geriye doğru saydım ama eşim çok heyecanlı bunun farkındayım birde bana öyle şeyler yapma direk söyle demişti bir gün önceden ☺️ sayım bitti kızımla beraber balonu patlattı videoda ki o yüz ifadesi o kadar güzel o kadar mutlu hem içimde kalmadan yaptığım için hem eşimi öyle görüşüm için hemde iki çocuğumun da doğum gününde böyle bir haber verdiğim için çok mutluyum ☺️.

Evet bugün biraz sıkıntı yaşadım ama bütün bunların hepsini kendimi yormadan yaptım sağolsun eşim bütün çıkan çöpleri falan topladı bahçeyi de eski haline getirdi Allah razı olsun birde kanamam gelmedi galiba progesteron hemen faydasını göstermiş olur mu öyle birşey acaba bilmiyorum.

Çok mutlu oldum ve sizinle sadece üzüntümü değil sevincimi de paylaşmak istedim ☺️♥️

Rabbim evlatlarıma uzun ömürler versin bebeğim de sağ salim doğsun inşallah ♥️

Rabbim isteyen herkese çifter çifter evlat sevgisini yaşatsın , evlatlarımızı korusun inşallah ♥️

15 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından

En İyi Cevap

Biraz uzun oldu kusura bakmayın sevincimi kısa olarak size anlatmak istedim olduğu kadar artık :)<3

Veeee bu aradaaa bir kızımız daha olucak duru geliyor :D Beren Su' yum abla , Mirza Batın'ım abi oluyor Allah'ın izni ile ❣️❣️❣️

(52,636 puan) tarafından
kız bebekmis ogrendim ☺️prenses duru abla ve abinin isimleri ne
(2,030 puan) tarafından
kız benimde kızım  oluyor kader ortağım benimde iki bebem vardı ya hani bir kız bir erkek
(1,615 puan) tarafından
Canlarım abla ve abinin adı da Beren Su ile Mirza Batın♥️
(2,676 puan) tarafından
Nice mutlu huzurlu yaşları olsun canm bnmm :)
(1,615 puan) tarafından
Sağol neşegülcüm canım benim ♥️
-Reklam-
+1 oy
(3,762 puan) tarafından

Çok sevindim kardeşim senin mutluluğun benim mutluluğumdur Allah yüzünü hep sevdiklerinle güldürsün sevdiklerin hep seni mutlu etsin çocukların hayırlı evlatlar olsun inşallah cancağızim ❤️❤️

(Bu arada sendin olması lazım kitap isimleri bereckdm unuttm kuuzm yaa ailene geldim çünkü ama aklımda unutmasamm evime gidince yazicm kbkma :(

(3,762 puan) tarafından
Canımsin benim ❤️❤️

Hani okuduğum bir dini kitapdan bir yerini paylaşmıştim bir ara biri istedi hangi kitapları okuorsun diye isimlerini vereckdm sendin diye aklımda kalmış kuzum onu diyorum
(1,615 puan) tarafından
He şimdi anladım abla evet bendim paylaşırsan iyi olur benim içinde ablacım
(3,762 puan) tarafından
Evde kaldı kuzum olanlar vardı bı kaç tane isimlerini vericm evime gidince untmzsm ins

Akkızıma geldim :)
(1,615 puan) tarafından
Oh bol bol vakit geçir o zaman boşver sonra verirsin
(3,762 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️:*
0 oy
tarafından

Foto bari ataydin kiz bu kadar anlatmaya merak ettim :D

(1,615 puan) tarafından
Ay ama googlede çıkıyor canım yaaa birde hiç bir fotoğraf benim telefonla çekilmemiş 1 tane bile yok şaka gibi :ad
tarafından
Videodan ss yap nolcek :D
(1,615 puan) tarafından
Ama Google amca kaydediyor:D
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Aaa be güzel cnm rabbim daim kılsın inşallah peki balondan ne cikti☺
(1,615 puan) tarafından
Ay onu yazmadım koz heycan dan dur başa işaretleyim :D
(3,165 puan) tarafından
Tm cnm çalıcam meraktan bende heyecanlandım bak keşke resim atsaydın çok merak ettim
(1,615 puan) tarafından
Hiç resim yok hep ablam ve eşimin telefonundan çekilmiş bende sadece video var canım
(3,165 puan) tarafından
Anladım cnm Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(1,615 puan) tarafından
Amin canım İnşallah
0 oy
tarafından

Yaaa çok güzel <3 Rabbim bagislasin maşallah size güzel aile <3 balonu bende merak ettim :angel:

(1,615 puan) tarafından
İnşallah canım benim ♥️
0 oy
tarafından
Ne güzel cnm içinde kalmadı 

Mutluluğun daim olsn cnm

Ailenle mutlu huzurlu bi yuvan olsn inş ♡ :)
(1,615 puan) tarafından
Amin canım amiiinnn inşallaaah
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Ayyyyu çok mutlu oldum yaaa enerjini hissettim taa burdaaannn eşinde istemem yan cebime koy he :D 
(1,615 puan) tarafından
Aynen aynen yapma diyordu yaa ama bir görcen yüzünü gözleri parıl parıl parladı balonu gördü gel bakalım yanıma dedim o ne o ne diye geldi ağzı kulaklarında ☺️☺️☺️
0 oy
(52,636 puan) tarafından
cinsiyet ne kiz ☺️ rabbim üç evladına da uzun saglikli hayirli omurler versin insallah
(1,615 puan) tarafından
Amin ilbalim inşallah ☺️☺️♥️
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Allah kızınla oğluna nice sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah karnındakini de kucağını almayı nasip etsin 
(1,615 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah
0 oy
(487 puan) tarafından
Erkekler hep böyle ya bnmkide öyle derdi Yeni icatlar diye ama balon patlayınca ağladı resmen sevinçten hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah canım
(1,615 puan) tarafından
İnşallah canım biraz sıkıntı yaşadım dünden bugüne ama ilaç kullanınca geçti galiba inşallah birşey de olmaz sağ salim alırız kucağımıza
0 oy
tarafından
Hep üzüntü hep üzüntü. . Biraz mutlu haber alalım ya :))) 

Rabbim daim etsin mutluluğu nu

Evlatlaŕini sana bağışlasın inşallah 
(1,615 puan) tarafından
Amin canım benim çok çok amin rabbim kimsenin mutluluğunu eksik etmesin bozmak isteyenlere izin vermesin
0 oy
(1,664 puan) tarafından
O kadar güzel bir gün olmuş  ki Allah daha nice  güzel günler göstersin ...maşallah  Allah razı olsun içim açıldı bu uykusuz sıkıntılı zamanımda....
(1,615 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun canım benim ♥️ bol bol dua oku içinin sıkıntısı geçer inşallah
0 oy
tarafından
Çok sevindim cakim sağlıkla kucağına al ins.bak boşu boşuna üzüldün..demekki erkeklerin her söylediğine takılmamak lazımmış..belkide aklında yoksa.aklina sokmak.icin de söylemiştir...güzel geçmesine.cok sevindim
(1,615 puan) tarafından
Bende ya böyle güzel olacağını tahmin bişe etmiyordum ☺️ eve gelince neden yaptın dedi ben onu çoktan ayarlamıştım ki dedim karnınız açtı biieyler ayarlıyordum mutfak ta oda odada yatıyordu noldu kötü mü oldu beğenmedin mi dedim yooo beğendim ne güzel kızımız olcakmış dedi güldü ☺️♥️
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ne guzel ne mutlu sana canım. :) 

Rabbim mutlulugunuzu bozmasin insallah. Bebeginide saglikla al insallah kucagina. Cok sevindim mutlu olmana. :)
(1,615 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım valla iyiki varsınız yoldaş oldunuz bana herşeyde amiin inşallah canım
(1,239 puan) tarafından
Rica ederim canım. Sende iyiki varsin.
0 oy
tarafından

Hani bize pasta :angel:

Sağlıcakla gel duru❣

Mutluluğunuz sağlığınız daim olsun inşallah canım 

(1,615 puan) tarafından
Var var pastadan kaldı :D amin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 403 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 416 göst.
6 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,438,289 soru

23,647,908 cevap

308,280 kullanıcı

...