0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sivilce gibi beyaz birşey çıkmış agzimin.icinde.doğru düzgün birşey yiyemiyom kızlar yaniyo napmam lazım evde doğal yollarla yada hangi kremle geçiyor yardimci olurmusunz bir haftadır geçmedi ya 

7 Cevaplar

0 oy
(1,061 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

en iyisi bu canım suuryorsun ağzının içine macun gibi orayı donduruyor sonra geçiyor bı güne felan fiyatı 20 TL felan canım ama küçücük bı tüp serçe parmağının yarısı kadar ama etkili istersen al evde bulunsun canım geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ağzını karbonatlı su ile calkala. Valla daha yeni gecti benimde bıktım bu aft denilen illetten.
0 oy
(149 puan) tarafından
Tuzlu gargara yap canm iyi gelir. Birde eczanede bı krem var ağız yarası için küçücük o ilk gün geçiriyor yarayı 
tarafından
İsmi ne cnm eczane bulabilirsem açıksa alayım
(149 puan) tarafından
Kenacort canm geç oldu biraz yeni girebildim
tarafından
Tm. Cnm tşk ederim eczacı bu dediğinden verdi biraz iyi oldu sanki
0 oy
(233 puan) tarafından
Valla dut pekmezi diyorum ben 3 gün boyunca bisey yiyemiyordum gulemiyodum bile bir defa döktüm üzerine kuruttu hemen ertesi gün bidaha döktüm tamamen geçti bu defa 
0 oy
(447 puan) tarafından
Benim ırsı o canım canım sıkılsın stres olsun hemen çıkar dut sırubu iki güne geciriuo yapmadım surmedşm ilaç kalmamıştı 
tarafından
Nerde bulabilirm market satiyomu
(447 puan) tarafından
Akyarlarda satılıyor canım iman o kadar çeşit krem kullandım ilk geciyo gibi tekrar cıktı da fayde etmiyor
tarafından
Tm cnm tşk ederkmm bAkçam
0 oy
(928 puan) tarafından
Ağızdaki yaralara karadut şurubu bire bir geliyor canım ağzını calkalican onunla gargara yapacaksın
tarafından
Cnm nerde bulabilirm marketlerde varmi
(928 puan) tarafından
Aktarlara bak  bulursun büyük marketlerde de olur pekmezi de olur dut olsun yeterki iyi geliyor
tarafından
Tm CNN tşk ederim bakacam
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Dut pekmezi varsa birebir faydası var hatta şuan tam mevsimi pazardan Kara dut al yarana koy ye  dondurucuya at ağzın yara oldukça tüketirsin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 446 göst.
28 Nisan 2020 Diğer kategorisinde selenya (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
10 cevap 390 göst.
0 oy
5 cevap 214 göst.
22 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (889 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,879 soru

23,685,951 cevap

310,586 kullanıcı

...