1 Soğan doğra tencereye yağda kavur biber salçası ve domates salçası kat kavur sonra bulguru koy kavur beraber. (mutlaka kavur daha lezzetli oluyo) sonra üstüne sıcak su koy üzerine çıkacak kadar, tuzunu at bir iki kere karıştır altını kapa kapagını kapa sar beze demlensin. Salatasını yap yeşillik dogra kıvırcık maydanoz dereotu domates falan koyma hem ekşi olur sulanır güzel olmaz. Demlenen bulguru aç karıştır bol sumak koy nar ekşisi koy acı seversen pul biber at az bişey kimyon at harika tat veriyo. Limon sık sıvı yag koy karıştır. Bulgur iyice sogudugunda salatasını karıştır ki yeşillikler ölmesin. İçine bolca salatalık turşusu dogra küp küp. Yanına 1 demlik çay. Off canım çekti bee bugun yapayım (püf noktası bol sumak nar ekşisi, bulguru ve salçayı mutlaka kavurmak)
1,490,709 soru
24,362,132 cevap
347,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın