0 oy
590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Geçen yazmıştım sözde bana yardıma gelecekmiş doğuma kadar ay sabahın 6 sında kızına ve ona kahvaltı hazırlıyorum kızı bütün bardaklarımı kırdı üstelik tuvalete gitse aglıyor katıla katıla doğuma 10 var ben ne yapıcam yardım edin :((((((

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Esin ile konuş virüs var diye misafir kabul etmediğini şöyle 
tarafından
Ay bebeğim 1000 kere dedim adam dinlemiyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben kendı basımın caresıne bakarım  sen gıt abla zaten senn cocukda durmuyo  yerını yadırgadı galıba evını ozlemıs derdım. 
tarafından
Esınle konus canım o zaman. Kayınvalıden mı bunun kararını verıyo aekadas ben anlamıyorum bu kaynanaları . Hepsımı aynı olur
tarafından
Konuştum tavır yapıyor
tarafından
Agzndan burnundan gelır dogum snrası canım. Öncesı boyle olursa snrası normal gecmez . Gorumcenle knusmayı denesen uygun bı dılle
tarafından
Bebeğim doğumda yok iste doğurana kadar kalıcak sonra annem gelicek
tarafından
Sabah kalkıp sen kahvaltı hazırlıyosan eger şuanda kalmasına gerek yok bnce canm. Allah yardımcın olsun ınsallah
+1 oy
(928 puan) tarafından
Kız kalkma ağrım var de yat niye kalkıyon sabahın 6 sında hamilesin sen kalksın hazırlasin yesin zahmet olacak öyle sıkılır giderde belki ilgi alaka görmeyince
tarafından
Eşim olacak insan kaldırıyor
(928 puan) tarafından
Kalkamam de ağrım var de halim yok de senden hizmet mı bekliyorlar kendi kalksın hazırlasin merakliysa
+1 oy
(1,763 puan) tarafından
Kuzum kırılana gidene birşey diyemem yarın bizimde evlatlarımız nasıl olacak bilmiyoruz yaşı küçük biz dur deriz de laftan sozden almazsa napacaksın hepimiz yaşayabiliriz bu durumu yarın senin bebeğinde ole olsa kırdı hep deseler laf etseler zoruna gider yani.ama hizmet konusuna gelince etme madem yardıma gelmiş eşine de yardıma geldiyse yardım etsin bana faydasından çok zararı var de
tarafından
Kırılana birsey Demiyorum ama başına birsey gelmesinden korkuyorum
(1,763 puan) tarafından
Vallaha bebegin başına birşey gelirse yani p 2 yasındakinin  annesinin sorumluluğunda canm sana yardım etmeye gelecek bide sen bakacak değilsin yani her anne evladının peşinde olmalı
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Kaç yaşında kızı
tarafından
2 ama görmen lazım her yerde
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Bu tarz insanlar faydadan çok zarar veriyor :)
tarafından
Ay hiç deme Valla ağlamak istiyorum
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Canım çocuktur kırdığına bozduğuna laf etmem ama sabahın 6sında niye kalkıyon ki sen. Madem gelmiş sana bakmaya o kalksın sana hazırlasın. Uyanamadım falan yap işte
tarafından
Kocam kaldırıyor ya sabır bana
(11,007 puan) tarafından
Kahvaltıyı hazırla yat. İş yapma o yapsın. Misafir gelene tamam her şey baş üstüne ama istemediğin halde bakmaya diye gelmişse baksın sana işte. Yaşlı da değil madem iş görsün
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Yat yerine kalkama canım. Şurda doğuma ne kalmış zaten ağrım var de dinlen uzan. Sonuçta yardıma gelmedi mi. İşleri sen yapacaksan ne b.k. yemeye geldi o zaman. 
tarafından
Kızını görsem canım çok yaramaz valla çağırsam tamam çagırmadım da
0 oy
(378 puan) tarafından
Canim allah sabir versin esine soylesen baskasi gelse. Senin suan bakima ihtyacin var .bakmaya degil
tarafından
Valla doğumdan sonra annem gelicek o o zamana kadar geberirim
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Isin zor valla
tarafından
Dua et kuzum sırtım kırılıyo yeni oturuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 337 göst.
22 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mariapuder (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,190 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hamiss1 (47 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,884 göst.
26 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 399 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu

413,144 soru

12,438,481 cevap

45,900 kullanıcı

Kategoriler

...