Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Anne sütüyle ilgili
0
oy
93
göst.
6 Haziran 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar herkese günaydın
Ben ilk hamileligimde 4 gün sancı çekip oğlumu doguramamş sezeryan olmuştum sütüm 3 gün gecikmeyle gelmişti ve 2 yaşna kadar emzirmiştim sütüm hala dolu doluydu
Fakat kızmda sezeryan olacğm belli oldugu için sancı çekmedim 38. Haftda dogurdm sütüm 1 hafta gelmedi ve kızım 3 aya kadar zar zor emzirdm mamaya başladm sonrda tek göğsmle emdi 1 yaşina kadar çnkü hamile oldm
Şimdi sorum şu sancı çekmeden dogurursak sütümüz olmuyr mu sancı çekmeden doguran varmı sütü geldi mi bunları merak ediyrm çnkü 3. Çocugmu emzirmek istiyrm
anne-sütü
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
0
oy
6 Haziran 2021
Habis57
(
2,349
puan)
tarafından
cevaplandı
Nerdeyse hiç sancı çekmedim suni aldogim halde bir saat sancı çektim oda adet sancısı gbiydi hiç canım acımadı ve sütüm hemen geldi
6 Haziran 2021
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
yorumlandı
Yine sancı hissi olmş canm hiç olmadan dogurduğmzda merak ediyrm gelmiyrmu çevremde hiç yok ondan buraya sormak istedim
6 Haziran 2021
Habis57
(
2,349
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet azda olsa sancım oldi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Normal doğum yaptım deli gibi sancı çektim oğlum 4 ay emdi şuan 19 aylık hala sütüm geliyor 15 aydır emmiyor
6 Haziran 2021
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin bebiş emmemiş canm kolikmiydi
6 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet canjm kolikti bide çok bilmiş biri vardı nazar oldu çok güzel emiyordu
6 Haziran 2021
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladm canm bende aynısı düsnuyrm eltim nazar etti bnada kendi emziremdi kıznı oglumda bna şuna bak gögüsleri kücük ama süt dolu diye allahndan bulsunlar gpzleri çksın kızmda hiç olmadı sütm acaba diyorum sancı çekmedim diyemi bilmiyrm
6 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok canim ya Allah eşit veriyor olur mu öyle şey nazar evet bizimde öyle oldu çok güzel kilo alıyor sütüm fışkırıyordu birisi geldi gitti emmicek seni istemiyor sütun yaramıyor etmiyor zart zurt birakti işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2021
Melekkk
(
12,235
puan)
tarafından
cevaplandı
Direk sezeryan oldum hic sancinin s sini çekmedim. Ameliyattan ciktim odaya geldim oglumu getirio memeye verdiler ve emdi direk. Hemsire sıktı gogsumu sutun çok guzel dedim oglum 9aylik hala luk luk emiyor.
6 Haziran 2021
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
yorumlandı
MaşaLLah canm benim bn oglumda 7 aya kadar ek gıda bile vermedim artk damagı alşsn diye başlamştm kilosu çok çok iyiydi ama kızm beni bitirdi emiyordu çok da güzel ama sütm gelmedi onu doyuracak bilmiyrm inşallah 3.de olmaz
6 Haziran 2021
Melekkk
(
12,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah canım valla etrafimdakiler hep emzirme ile ilgili sikildim iste tek ozlemedigim sey emzirmek falan diyolar. Bende tam tersi keşke hep emse sadece emse diyorum :) ve bastan beri sutum olsun diye asla yemedim. Bol bol su ictim sadece. 7ayda 21 kilo verdim. Sutumde çok guzeldi yani azalmadi. Bence olunca oluyor valla ben biseye yemeye yememeye sezeryana normal doguma biseye baglamiyorum bunu. Sütün şans işi olduguna inaniyorum. Kısmetinde vqrsa var
6 Haziran 2021
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
yorumlandı
Anldm cnm teşkr edrm ..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2021
Kumsal1
(
3,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Gebe okuluna katılın mutlaka, emzirme eğitimi veriliyor, aslında çoğu kişinin düşündüğü bildiği şeyler o kadar saçma kiii o zaman anlıyosunuz. Yani senin soruna gelirsek öyle bişey yok
6 Haziran 2021
Elisa bebek
(
935
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyrm canm kafama çok takyorum ya kızm ememedi ama oğlmda sütm fışkryrdu inşallah 3. Yavrumun kısmeti bol olur mama almak çok zor oluyr
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2021
Htcmm
(
11,033
puan)
tarafından
cevaplandı
İlkinde sancı çektim sonuç sezeryan, sütüm 3. Gün tam anlamıyla geldi. 19 ay emzirdim, 2.de sancı falan yok gezmeye gider gibi doğuma gittim ilkinden daha çok sütüm vardı. Hemen emzirdim. 2 yaşa yakın kestim. Bence sancıyla ilgili değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
2.dogumum.hic sancı çekmedim canım .hemen geldi..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
118
göst.