0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (935 puan) tarafından
Kızlar herkese günaydın 

Ben ilk hamileligimde 4 gün sancı çekip oğlumu doguramamş sezeryan olmuştum sütüm 3 gün gecikmeyle gelmişti ve 2 yaşna kadar emzirmiştim sütüm hala dolu doluydu 

Fakat kızmda sezeryan olacğm belli oldugu için sancı çekmedim 38. Haftda dogurdm sütüm 1 hafta gelmedi ve kızım 3 aya kadar zar zor emzirdm mamaya başladm sonrda tek göğsmle emdi 1 yaşina kadar çnkü hamile oldm 

Şimdi sorum şu sancı çekmeden dogurursak sütümüz olmuyr mu sancı çekmeden doguran varmı sütü geldi mi bunları merak ediyrm çnkü 3. Çocugmu emzirmek istiyrm

6 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Nerdeyse hiç sancı çekmedim suni aldogim halde bir saat sancı çektim oda adet sancısı gbiydi hiç canım acımadı ve sütüm hemen geldi
(935 puan) tarafından
Yine sancı hissi olmş canm hiç olmadan dogurduğmzda merak ediyrm gelmiyrmu çevremde hiç yok ondan buraya sormak istedim
(2,349 puan) tarafından
Evet azda olsa sancım oldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal doğum yaptım deli gibi sancı çektim oğlum 4 ay emdi şuan 19 aylık hala sütüm geliyor 15 aydır emmiyor 
(935 puan) tarafından
Senin bebiş emmemiş canm kolikmiydi
tarafından
Evet canjm kolikti bide çok bilmiş biri vardı nazar oldu çok güzel emiyordu
(935 puan) tarafından
Anladm canm bende aynısı düsnuyrm eltim nazar etti bnada kendi emziremdi kıznı oglumda bna şuna bak gögüsleri kücük ama süt dolu diye allahndan bulsunlar gpzleri çksın kızmda hiç olmadı sütm acaba diyorum sancı çekmedim diyemi bilmiyrm
tarafından
Yok canim ya Allah eşit veriyor olur mu öyle şey nazar evet bizimde öyle oldu çok güzel kilo alıyor sütüm fışkırıyordu birisi geldi gitti emmicek seni istemiyor sütun yaramıyor etmiyor zart zurt birakti işte
0 oy
(12,235 puan) tarafından
Direk sezeryan oldum hic sancinin s sini çekmedim. Ameliyattan ciktim odaya geldim oglumu getirio memeye verdiler ve emdi direk. Hemsire sıktı gogsumu sutun çok guzel dedim oglum 9aylik hala luk luk emiyor.
(935 puan) tarafından
MaşaLLah canm benim bn oglumda 7 aya kadar ek gıda bile vermedim artk damagı alşsn diye başlamştm kilosu çok çok iyiydi ama kızm beni bitirdi emiyordu çok da güzel ama sütm gelmedi onu doyuracak bilmiyrm inşallah 3.de olmaz
(12,235 puan) tarafından
Insallah canım valla etrafimdakiler hep emzirme ile ilgili sikildim iste tek ozlemedigim sey emzirmek falan diyolar. Bende tam tersi keşke hep emse sadece emse diyorum :) ve bastan beri sutum olsun diye asla yemedim. Bol bol su ictim sadece. 7ayda 21 kilo verdim. Sutumde çok guzeldi yani azalmadi. Bence olunca oluyor valla ben biseye yemeye yememeye sezeryana normal doguma biseye baglamiyorum bunu. Sütün şans işi olduguna inaniyorum. Kısmetinde vqrsa var
(935 puan) tarafından
Anldm cnm teşkr edrm ..
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Gebe okuluna katılın mutlaka, emzirme eğitimi veriliyor, aslında çoğu kişinin düşündüğü bildiği şeyler o kadar saçma kiii o zaman anlıyosunuz. Yani senin soruna gelirsek öyle bişey yok 
(935 puan) tarafından
Bilmiyrm canm kafama çok takyorum ya kızm ememedi ama oğlmda sütm fışkryrdu inşallah 3. Yavrumun kısmeti bol olur mama almak çok zor oluyr
0 oy
(11,033 puan) tarafından
İlkinde sancı çektim sonuç sezeryan, sütüm 3. Gün tam anlamıyla geldi. 19 ay emzirdim, 2.de sancı falan yok gezmeye gider gibi doğuma gittim ilkinden daha çok sütüm vardı. Hemen emzirdim. 2 yaşa yakın kestim. Bence sancıyla ilgili değil
0 oy
tarafından
2.dogumum.hic  sancı çekmedim canım .hemen  geldi..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
27 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
0 oy
4 cevap 97 göst.
18 Eylül 2021 Aile kategorisinde Cnsuuu (377 puan) tarafından soruldu