+1 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (969 puan) tarafından
Annem ablamda belirti var babamda yok ablam cok fena ama ikisininde test negatif yanlis cikma ihtimali var mi kaynanamlarda olmus onlar pozitif onlardada hafif belirtiler var 3 4 gundr boyleler

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Test zaten doğru sonuç vermiyor ki 
-Reklam-
0 oy
(13,831 puan) tarafından
Heryeri actilar ya vakalari azaltiyorlardir
(969 puan) tarafından
Mantikli.. sukur diyemiyorum valla nyse belki piskilojik olarak rahatlarlar
(13,831 puan) tarafından
Ablamin kayinvalidesi çok agri atlatti. Ona ragmen ilk 2 test negatifti 3.de poz.cikti valla. Ben inanmiyorum gercekten
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Valla testler ne derece doğru bilmiyorum akrabamız oldu adam üç kere test yaptırdı negatif çıkmış.ama.oksuruk halsizlik bütün belirtiler varmış test negatif çok değişik bisey
(969 puan) tarafından
Evet sükür diyemiyorum cunku ablam ateslendi ikisininde ses kisik smdi agrisi var bende gecirdim benim yasadigim seyleri tarif ediyolar
0 oy
tarafından
Tabiki var millet negetifim diye sokaklarda 3 gun sonra bulastirdigi insanlar hastanede 
(969 puan) tarafından
Ailem.carsambadan beri boyle kesin demistim yani sevinemiyorum bende gecirdim benm yasadigim seyleri tarif ediyor bseyde diyemedim belki piskolojik olarak rahatlarlar dye annem kanser hastasi ama evde bebek var bebege bakacak durumda degil ben hamileyim nolcak bilmiyorum
0 oy
(19,154 puan) tarafından
Bu belirtiler var diye korona pozitif olacak diye bir şey yok. Hic belirti göstermeyip pozitif olanlar da var 
(969 puan) tarafından
Evet ama suann karantinaya girmediler ablam ogretmen pazartesi okula gidecek ses kisik ates var bebegi var erkende test yaptirmadilar carsambadan beri corba tasiyorum onlara
(19,154 puan) tarafından
Karantinaya girmesi icin illa korona olmasina gerek yok ki. Biz nezle olduğumuzda bile bebeklerimizi emzirmek icin agzimizi yüzümüzü kapatırdık hastalanmasınlar diye. Ablan da öyle yapacak mecbur. Hem madem hasta okuldan izin alsin gitmesin
(969 puan) tarafından
Anladm canm ama suann karantina onemli ya  onlarda oyle cikmiyolar ama okul test sonucunu bekliyor yani artik kotuyum diyip izin alacak neden boyle yapiuolar ki ya ciksalar baskasina gecsse normal grip degil cnku belli
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Esimin kuzeni 4 kere test verdi hepsi negatif cikti..en son tomografi cekilde orda cikti korona oldugu
(969 puan) tarafından
Sikeyetleri varmiydi agir mi gecirdi acaba annem kanser hastasi o sesi kisik grip gibi ablamda cok sey var bnde inanmadim suan tekrar gidipntomografi ceksinler o zamn
(3,074 puan) tarafından
Cok agir gecirdi cnm o da..tomografi cekilson cikar o zamn..
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Test işi dalavere yeminle bütün belirtiler var test negatif doktor bile şaşırdı mesele bir kişi öyle oldu tüm eve yayıldı herkez oyle hala bisi yok diyorlar yapan yaz geldi ya tatilleri açması lazım oyuzden testler hep negatif 
(969 puan) tarafından
Evet bende inanmadim ama piskolojik olarak ailem.rahatladigi icin bsey diyemiyorum.. ama ablam ogretmen okullarda acildi simdi boyle bsey nasil yaparlar mudur test sonucu bekliyor negatif cikti ama inanmiyoruz desek olmaz normal rapor alacak ama onuda kac gun verirler
(4,061 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum hasta ise bir haftadan fazla verilir burda olsa bir ay bile alır da her yer vermiyor
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Belirti olmasa da pozitif görünenler var yani pozitif olmasi için belirti sart değil veya belirtileri var diye pozitif olucak diye bise yok ama şuan pozitif olsalardı negatif göstermek zorundalar çünkü Türkiye turistlere kapısını sonuna kadar açtı 
0 oy
(912 puan) tarafından
Mutasyonlu virüsler testte cikmayabiliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 301 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hugo (1,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 667 göst.
+1 oy
4 cevap 145 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 277 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,010 soru

24,423,721 cevap

351,762 kullanıcı