0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben ailemin yanına Nisan ayında  gittiğimde babama bir tlfon almıştım ikinci el 1000 liraya almıştık. Götürdüğümüzde zaten beğenmiyor du hep bir bahane yok neden ikinci el yok bozuk falan , Bi teşekkür bile etmedi  dün aramış tlfonum yere düşmüş kırılmış bana yeni bir tlfon al, normalde beni arayıp konuşmaz, bir şey diyemedim bende eşimin eline bakıyorum hayır dediğimde bana sen çok cimrisi diyorlar gerçekten ne yapıcam ben eşim asla almaz

14 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çalışmıyorsan eğer babanın birşey istemesi bana göre çok abes. Onu sen almicaksin ki eşin alicak. 
(137 puan) tarafından
Çalışmıyorum eşinede diyemiyorum almaz çünkü geçen bin liraya almıştı
tarafından
Helena sana katiliyorum kuzu ❤️ ama calisiyor olsa bile babanin bu sekilde cocugundan emrikavi yaparak bir sey istemesi cok sacma .Bir soz var cok dogru .Evladin ve esin yani ailen olduktan senden onceki nesil degil senden sonraki seni daha cok ilgilendirir diye .Yani annen baban sana bakmis, seni  buyutmus. ki bunlar ana baba gorevleri , sen de artik kendi esine ve cocuguna bakmakla yukumlusun .Ama olur da babanin durumu hic iyi degildir , dogru duzgun bir geliri yoltur o zaman normal yollu bir telefon alirsin .okuduguma gore onu da begenmiyor baban.Babanin yaptiklari anormal .Sen icini ferah tut.
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Babanin emrivaki sekilde bir sey istemesi bnce cok sacma..esinin icinden gelir ama almak zorunda degil..
(137 puan) tarafından
Öyle ama eşim bu defa almaz geçen aldı
0 oy
(11,032 puan) tarafından
Kendi maaşı yok mu? Durumları kötü mü? Sen kendi paranı kazanmadığın için ve telefon mecburi ihtiyaç olmadığı için almak zorunda değilsin.. 
(137 puan) tarafından
Emekli maaşı var şükür ben çalışmıyorum eşimde almaz budefa geçen aldı
(11,032 puan) tarafından
Babanı kırmadan alamayacağını söyle. Tamir ettirsin telefonunu illa yenisi mi olacak. Eşini sömürmek istiyor galiba. Hem tek çocuğu sen misin illa çocuk alacaksa geçen sefer sen almışsın bu sefer kardeşin falan alsın. Kiii maaşı olduğu için kimse almak zorunda değil. Aç değil açıkta değil, telefon için beklentiye girmesi çok saçma
(137 puan) tarafından
Ewet biz altı kardeşiz en küçiğümüz 12 yaşında abimde anlamda var
(11,032 puan) tarafından
Alamam bu sefer gücüm yok de
0 oy
(1,238 puan) tarafından
Al benden de o kadar babam sosyal mediya bağımlıdır teli bozuldu annemler almiuo diye hep kızlardan ıster 
(137 puan) tarafından
Valla eşim bu defa almaz geçen aldı kırmış bu defada almaz
0 oy
tarafından
Kusura bakma babanın yaptığı saçmalık. Kızı çalışmadığı halde damadın paradı ile alınıcak bişeyi istemesi arsızlık. Hani durumu olmaz erzak olue yardım olur baş göz üstüne ama niye kızını bi telefon için minnet ettiriyor ki 
(137 puan) tarafından
Şükür durumu var
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Ay çok zor bi durm şey de bu aralar sıkışıgız baba falan tamir olmazmı de yada eşinin üzerine atacan eşim alamamzmış baba falan 

bise demezse eğer 
(137 puan) tarafından
Kız eşim geçen aldı hemen kırılmış ve bana diyor yine al eşim almaz
(1,055 puan) tarafından
Bence onu beğenmedigi icin yapmiş gibi birde
Alamam dicen acik açık yada yalan dicen canm ne diyim
0 oy
tarafından
Durumumuz yok alamam de cnm.calişmiyormussun zaten de.
(137 puan) tarafından
Ewet çalışmıyorum
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Keşke babam yaşasaydı da benden hep biseyler isteseydi. 
(137 puan) tarafından
ALLAH RAHMET EYLESİN ama böyle Bi durum var cnm çalışmıyorum eşimin eline bakıyorum keşke çalışsaydım bu kadar dert olmazdı inanki
(1,045 puan) tarafından
Yok canım sen haklısın.babam vefat ettiği için baba kelimesi geçen her cümlede hassaslaşiyorum
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Sanırım bilerek kırılmış diye düşünüyorum. Durumunun olmadığını dile getir. Akşamda ona da bı kulp bulacak ve yine sen kötü olucaksin boswer
0 oy
tarafından
Bence baban çok ayıp etmiş zaten almışsın eşinde almak zorunda değil ikinci defa bilmiyorum ama çok tuhaf geldi 
0 oy
(12,936 puan) tarafından
Diyeceksin ki ben çalışıyor muyum baba hayır. Telefon falan alamam kusura bakma. Bu kadar net. Telefon bi de yani 150 liralık tuşlu tel de bir babanın işini görür, görmeli. 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Ben calismiyrmki nasl alayim de baban sana alsn n sacma ya esin enayimi kullanmaya calisiyolar gibi canm sanki 
0 oy
tarafından
Roller değişmiş gibi

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 651 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde Minikii (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 842 göst.
13 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
22 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aslicikk (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.

407,230 soru

12,223,807 cevap

36,824 kullanıcı

...