0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (753 puan) tarafından
Bugün yakın bı arkdsim bize geldi  eşiyle arasının  bozuk olduğunu söyledi. İlk doğum yaptı normal doğurdu bende normal doğurdum.  Neyse işte dediki genitalin biraz değiştiğini söyledi  ama bende  yani pek ni degismim. Yok  sadece dikis yerim  var oda zaten gözükmüyor bunda dikiş atılmış ama çok az fazla yirtlmamis çünkü  ama sanırım geniş kalmış bu normalmidir. Sizde nasıl oldu.  Acaba iknci doğumum normal olursa  değişimi sizde nasıl oldu bn takintiliyim o konuda

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm artık tedavisi var bunların daraltma operasyonu gecirebilir şayet rahatsiz oluyosa
-Reklam-
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Bende 4 dogurdumda 15 gun once benimde suan genislik var 40 cikana kadar duzelrmi merak edyorum gercekten
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Normaldir ikincide daha çok genişler ama sıkıntı olacaksa ameliyatı var. 
0 oy
tarafından

Normal doğum da genişliyo kocaman bebek çıkıyo :angel: ama çaresi var amaliyat olup daralta bilir:ermm: ufat bir operasyonla düzelir☺️

0 oy
tarafından
Önce genişler sonra eski halini alır. Eğer dikişin olursa, ikinci doğumda doktora dersin daraltma işlemi yapıyor
0 oy
(929 puan) tarafından
Sezaryen dogum bu konuda avantajlı bana göre benim de bir tanıdığım 3 çocuk dogurmuş genişmiş eşi demiş git ameliyat ol yada ayrılalım kendini düzeltir kendi çocugu şunu onu geçiyorum kadın oldu aylarca agrı çekti sezaryanden daha zormuş agrısı duyduğuma göre ben olsam yaptırırmıydım eş cinsellik için düşünmek lazım ama asla sezaryen oldum 3 defa sıkıntım. Yok şükür benimde ama eş düşüncesiz onun 
0 oy
(144,616 puan) tarafından
bak rahatsizda estetik yapiyolar daraltiliyo bende  kesi olmadi yirtilma oldu onuda diktiler estetik dikisle hatta dogumdan srnesim eskisindende daha dar demisti

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,391 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 716 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 973 göst.
31 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Nilay34 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,001 göst.