0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımalr kime anlatayım bilemedim en iyisi buraya yazayım dedim apartmanda 8 daire var 3 kişi yok yazın gıdıklar kışın geliyolar alt komşumla aramda bi sıkıntım yoktu karşısındaki sürekli beni kiskanıyo felan neyse sadete geleyim apartman temizliğini annem gelmişti iki kere o yaptı kendileride gördü alt komşum beni aradı bugün apartmanı temizleyelim die birde girişte apartman kapısı sizde dedi tamam dedim biz hep beraber temizliyoruz neyse kapıyı karşı komşuyla sildik sonra alttaki komşum bana dönerek kapıyı iyi silememişim beğenmedim bi daha sil dedi kapıyi bi ben silmedin karşı komşmlumla berber sildik bende sinirlendim sen silde ben öğreneyim dedim sonra bana sen evde kapı silmion mu dedi bende yok ben pis oturuyorum dedim neyse karşı komşum gün belirleyelim apartman temizliği için dedi tamam dedik  diğer alt komşuda uyucaktim bende aynen dedi karşı komşumda bak herkesin bi işi oluo dedi deli mi ne anlamadım her şakayı ciddiye almayın uyuyacağız dediysek şaka yaptık dedi sonra diğer alt komşum için şerrinden kork dedi bende siz benim şerrinden korkun dedim çok sinirlendim şimdi ikisi dışarı bahçeye çıkmışlar çay iciolar 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yav verin 15 er tl birini tutun 
(191 puan) tarafından
Canım daha önce dedim veremezmiş aşağıdaki gerek yokmuş apartman kuçükmüş
tarafından
Ay ne cahil kadin. Ben olsam temizlemem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Siz niye temizliyorsunuz ki ayarlayın birini verin parasını
0 oy
(11,507 puan) tarafından

Böyle illaki kavga çıkar. Bir kadın tutun bence

0 oy
(25,214 puan) tarafından
Bi apartmanı neden hepiniz bir temizliyosunuz ne saçma her hafta biri yapsın böyle iş yürümez zaten
0 oy
tarafından
Herkes kendi katını temizlesin olsun bitsin 
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Hiç uğraşamam *** götürsün. Birde bu apartman kültürünü anlamıyorum ben kimseyi tanımıyorum yani ne gerek var aynı binadayız diye tanışmaya . Versinler para sildirsinler ne kendini yoruyorsun o beğenmeyen kadının ağzına da kapı sildiğim bezi sokuveriririm valla. Fazla samimiyetw gerek yok eskidenmiş o komşuculuk şimdi kimsenin çenesini çekemem karşı komşumu tanımam
(191 puan) tarafından
Çok haklısın cnm
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Biz 6 daireyiz burda her 15 günde birisi yıkıyo sırası var ona göre hiç şaşmaz sırası gelen yıkar temizler çıkar valla 
(191 puan) tarafından
Bizde yıkama yok cnm rutubet olurmuş
(2,679 puan) tarafından
Kim demiş onu ne kadar cahilce laf pislikten koksun o zaman heryer cnm
(191 puan) tarafından
Valla öle birde eşime anlattim oda bana sen haklısin diyeceği yere kimseyle kotü olma ayak uydur dio o kadar sinirliyim ki oğlumun bu ayın 17 de doğum günü var hadi yasaklar kalktı bahçede yapayım komşularında çağırayım diyodum sonra maddi olarak beni zorlayacak hem evimde küçük aile arasında yapalım dedim eşim ilk başlarda bana ne gerek var annemlerle yaparız demişti sımdide komşularında çağıralım dio anlamadım onlar doğum günlerine bizi çağırmış ayıp olurmuş çekip gidesim var ailem belli arkamda durmaz dursam bunları yutmak zoruma gidio en çokta eşimin haklısın dememesi beni çok üzüyor
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Silmek zorunda degilsin silme isterse *** gotursun apartmani kendi kapinin onunu temizle yeter cok meraklilarsa hergun silil,supursunler
(191 puan) tarafından
Ah canım bide bana dioku ben şaka yapamadığım biriyle oturup çay bile içmem dio çokta fifi
(6,200 puan) tarafından
Vah vah cok uzuldum de

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 118 göst.
27 Aralık 2024 Aile kategorisinde Peri123 (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 168 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde ptrck (847 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 744 göst.
0 oy