Hanımalr kime anlatayım bilemedim en iyisi buraya yazayım dedim apartmanda 8 daire var 3 kişi yok yazın gıdıklar kışın geliyolar alt komşumla aramda bi sıkıntım yoktu karşısındaki sürekli beni kiskanıyo felan neyse sadete geleyim apartman temizliğini annem gelmişti iki kere o yaptı kendileride gördü alt komşum beni aradı bugün apartmanı temizleyelim die birde girişte apartman kapısı sizde dedi tamam dedim biz hep beraber temizliyoruz neyse kapıyı karşı komşuyla sildik sonra alttaki komşum bana dönerek kapıyı iyi silememişim beğenmedim bi daha sil dedi kapıyi bi ben silmedin karşı komşmlumla berber sildik bende sinirlendim sen silde ben öğreneyim dedim sonra bana sen evde kapı silmion mu dedi bende yok ben pis oturuyorum dedim neyse karşı komşum gün belirleyelim apartman temizliği için dedi tamam dedik diğer alt komşuda uyucaktim bende aynen dedi karşı komşumda bak herkesin bi işi oluo dedi deli mi ne anlamadım her şakayı ciddiye almayın uyuyacağız dediysek şaka yaptık dedi sonra diğer alt komşum için şerrinden kork dedi bende siz benim şerrinden korkun dedim çok sinirlendim şimdi ikisi dışarı bahçeye çıkmışlar çay iciolar