0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaptigim cok yalniz sevmiyorumda bu huyumu ancak duramiyorum yapmadan

Mesela whatsaptan biri tatilden resim atsn bende gtmei istyorum

Biri piknige gtsin bende istyorum biri bi kiyafet alsin ben de istyorum

Ancak hicbirini yapamiyorum

Elbiseler pahali alamiyorum ucuz bulursam ayda 1 kez alirim

Sürekli eşime söyleniyorum

Çunku 2 yillik evlityz hic tatile gtmedik

Eltim cok gitti resimler atti ama ben gidemedim eşim hep calsiyor gece calisip gunduz aksama kadar yatyor bende aksam 4 gibi kalk biraz oglumla beni dolastr dyorm ama yok uyuyor hep kalkinca tv

Neyse artkk doldum bugun herkesin yaninda sacma sacma konustum eşim beni gezdirmiyor vs vs herkeste ekmek parasi napsin diyorlar tek aktivitemiz köy

Mesela gece boyu calisti sabah hemen köye gittik o zaman uyku falan aramadi ama şunu yapalm deynce uykum var der

Yaptgm cok yalns nasil degisebilirim

8 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Herşeyin başı şükür. Sabrın sonu selamettir bunu bilir bunu söylerim. Yaptığın çok yanlış çiçeğim rabbimin gücüne gider. Belki bu sene olmadı ama birdahaki sene daha iyisi olacak kim bilebilir. Senin ayda bir aldığın kıyafeti hiç giyemeyenler var yediğini yiyemeyen. En önemlisi de bak bir evladın var senin evladı olmayanlar var. Sen bu gününe şükür etmessen rabbim sana yarının için vermez. İlk evlendiğimiz sene ev aldık ev borcu düğün borcu dükkanlarımız iflas etti bıtak kıyafet almayı elektiriği ödeyemediğimizi markete giremediğimizi bilirim hep dedim ki kendime ben eşimin arkasında dağ gibi duracağım rabbim beni sınıyor ben bu sınavı sabır ile gececeğim dedim şimdi evim de var arabamda istediğimi hamd olsun rabbime alıyorum zamanında çok pahalı alamam bunu deyip özendiğim kıyafetler şimdi giyinme odasında boy boy çeşit çeşit sabır şükür dua ile ❤️
(530 puan) tarafından
Cok guzel yazmissiniz kendimi topluycagm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapamadığımız şeylere özeniyoruz canım, özendirenler utansın
(530 puan) tarafından
Ya öyle ama eşimde uzuluyor sanirim ama bende gezmek istyprum gencim ruhum kayniyo
tarafından
Ben daha 22 yaşındayım kız yaşlı mıyım bende çok istiyorum ama karşımızdaki öküz
(530 puan) tarafından
Bende 22 yim ama bugun herkesin icinde eşime karşi şeyler söyledim hep yatyor diye bi kez erken kalkmiyor diye sonra utandim lafimdan ama derdimi kimseye diyemiyorumki herkes ekmek parasi diyor
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Haklisin aslinda canim 
(530 puan) tarafından
Annem bana kizmiş bu konuda kendini herkesle kiyaslama diye videolar atmş bend3 kendimi suclu hissettim tövbe ettim
0 oy
(206 puan) tarafından
Kimseyle kiyaslamiyorum kendimi ama bnde böyle şeyler. Yaşayamadığım için iç geçirmiyor değilm 2 eltim. Kaynanam komşularım herkes. Tatile. Gidiyo hepsi güzel ağır elbiseler. Bayramlık durgunluk misafirlik kıyafetler alırken ben sadece gündelik giyimler. Alıyorum çünkü Bi yere gidemiyorum düğüne bile benim eşim erkek berberi evimin altında dukkan ama eşim anlayışsız düşüncesiz bana karşı kendi arkadaşlarıyla. İstediği yere gider eğlenirken ben öyle evde hapis ı gibi kalıyorum cunku beni hiç düşünmüyor ah ahh eşim bana bunların biri ikisini yaştsa zaten kimseyle kıyaslamamki hayatımı bnde yaşıyorum derim nebilm şu açıktan okulu bitirim ehliyetimi alım insalah ozman yoluma bakacam inşallah :/ çünkü beni ailesine kurban edecek Az kaldı buna yani bnde bakacak onumee aLlah buyuk
(530 puan) tarafından
Allah razi olsun kaynanam vs iyidirler canim ama hep köy hep köy köydede ne bakkal var ne başka bsey bomboş sadece tarla ve ev evde su bile yok oluktan cekiyoz suyu tek aktivitemizde o malesef

Senide anliyorum benim eşimde pandemi yookken her hafta sonra gider gezerdi ben evde kalirdim
(206 puan) tarafından
Oo pandemi bile dinlemiyor benimki ki halen geziyi fırından gidip çalışma izni çıkarmış geziyi arabayla istediği yere hemde poliste durursa belgeyi gösteriyi :! Bn hep yalnızdım ve hep yalnız kalacam bu gidişle belki çocuklarım beni tutarsa yalnız kalmam oda ilerleyen zamanlarda belli olur işte
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Yazini tamamen okuyamadm ama kendini mutsuz edersin kuzum elindekiyle mutlu olamyi ogrenmelisin bence bunu kendine dert edip adamida bunaltmamalisin elde iyi bitmz en guzel yasam saglik huzurdr huzurunu bozma vay tatilmis kiyaftmis sogan ekmk ye tek kiyafetn olsn ama saglkli hzurlu olmaya bak hayat bos 
0 oy
(313 puan) tarafından
Waoow bı insan nasıl bu kadar dürüstçe bunları söyler inanamadim bı çok insan yapıyor bunu karşındakine zarar vermediğin sürece ozenmekde bı sorun yok bence kendini suçlama ama eşini de sık boğaz etme bence yazık ekmek parası zor 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Yaptign cok da yanls degil aslnda gençsin ve özenmen gayet normal..eşinin hic izni yok mu peki..bikac günlüğüne bi yerlere gidilebilir mesela..bunu pandemi olmadığını varsayarak soledim yani onceden bi yerlere kacabilirdiniz..sen aslnda heves ettigin seylero baskalarinda görünce dile getiriyosun yani aslında icindekiler gün yüzüne cikyo..isteklerin bana makul geldi valla demk ki hic bisey yapmiyo kii seninle sen de istiyon görünce 
(530 puan) tarafından
Evet yapmiyor tatil neyine dyor
0 oy
tarafından
Bunları düşündükçe kıyasladıkça kendi kayatında mutlu olamazsın yaşında genç ondan bunları istemende normal zaman geçtikçe bunlara aldırış etmiyorsun senden daha zor kötü durumda olanlarda vardır onlarıda düşün mutlaka 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 535 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.