0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Bezi açıp silip yıkamaya götürene kadar elli kere kaçıyo ya çıldırcam artık telefon açıyorum önüne eskiden bakar 2 dk dururdu temizlerdim şimdi gözü hiç bişey görmüyo kaçıp duruyo zor temizliyorum 3 kişi zor zaptediyoruz sabah sabah cinlerim tepemde fikir verin :D 

12 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından
14 aylıktan beri güç bela temizliyorum  çoğunluk  yıkıyorum hem çok yapiyo hem artik altıyla ugrasmami istemiyor. 26 buçuk aylik
(25,196 puan) tarafından
Ben 7 aydan beri çok zor yapıyorum valla dönmeye ayaklanıp emekleyip yürümeye başladığında çok daha zor oldu. Bende yıkıyorum ama önce ıslak bebek pamugu ile siliyorum kabasını alıp yıkıyorum defalarca kaçıyo ya en sonunda kızdım bugun parmak salladım öyle durdu valla
(3,531 puan) tarafından
Zor valla bezi bırakana kadar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuvalette açarım bizimki boyle tuvalet disinda el yikama lavabisu var yani tokattaki evler hep boyle o koridor gibi yerde mjnik paspasim var 3gunde 1 yikarkm orada aciyorum kacamaz asla birde ben hic silmiyorum selin d3 aylikken yikamaya alistirdim halada oyle
(25,196 puan) tarafından
Silmeden kakalı şekilde nasıl yıkıyosun ki ben kabasını alırım mutlaka beziyle yada1 tane ıslak pamukla öyle kakalı kakalı sokmam hiç banyoya. Bende yıkıyorum çok küçüklüğünden beri ama durmuyo kurtlu kaçıyo
tarafından
Suyun altında gidiyor sonra onun minik bi bezi var onunla yıkıyorum 19 aylik oldu zeynep silemem ki :/
(25,196 puan) tarafından
Ay yok kız ben öyle kakalı sokmam hiç mutlaka silerim beziyle mesela kabasını alır öyle sokarım banyoya. Sen işte silmeden götürdüğün için kolay oluyo demekki :) ben önden şöyle bi alıyorum
tarafından
Kacarsa daha kotu ya selin sjsjsjsj en iyisi kacamadan yakalamak sjsjs
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bizimki de aynı daha yürümüyor ama dönüp emekleyip kaçıyor yanımda birileri varsa yardım isitiyorum yoksa bağrış çağrış valla artık zaptetmesi mümkün olmuyor 
(25,196 puan) tarafından
Valla zor oluyo yaa
0 oy
tarafından
Benimki daha tam kaçamiyor ama annem banyoya getiricem diye ustunu koltukta soymus koltuk komple *** olmus meger yandan cikmis bezinden. Gordum cok guldum fotosunu cektim babasina sanat eseri diye attim. Koltuguda sildim gecti :)
(25,196 puan) tarafından
Benimki de bikere bklu bklu bembeyaz halıma oturdu bide gülüyo söyleyeceklerim bu kadar :D
tarafından
Hahahah canları sağolsun ya :)
0 oy
tarafından
17 aylik olacak abisi babası artık o an kim müsaitse ellerini tutup oyaliyor brn de altını degistiriyorum valla her alt açmamda banyoya sokmuyorum bizimki günde en az 3 kez büyük tuvaletini yapiyor o yüzden her zaman banyoya götürmüyorum ama tek başıma mümkün degil degistiremiyorum 
(25,196 puan) tarafından
Hahaha beni artık stres basıyo alt açarken :D
0 oy
(1,239 puan) tarafından

Suan kurtuldum bez ve temizleme isinden biri 6 biri 3 yasinda kendileri temizliyor.  :)

Ama nasip olursa iki ay sonra tekrar baslicam bakalım

(25,196 puan) tarafından
Darısı bize :D
(1,239 puan) tarafından
Insallah canim:)
0 oy
(9,675 puan) tarafından
Ay şuan 10 aylık oldu dedenin gibi zor duruyor walla dönüyor hemen ama banyoya gider su görürse susar
(25,196 puan) tarafından
Nasıl zaptediyosun:D
(9,675 puan) tarafından
Ablası tutuyor bişeyle oyalamaya çalışıyorum falan
0 oy
(137,786 puan) tarafından
hergun dahada zorlasiyo
(25,196 puan) tarafından
Hahaha sorma
0 oy
tarafından
Iatemsizce güldüm yaaa
(25,196 puan) tarafından
Hahaha allah başına versin inşallah inşallah :)))
allah bu obeze cifter cifter versimde gorsun gununu
(25,196 puan) tarafından
Üçüz olsun inşallah :D
tarafından
Noluyoz yawwwe inşallah nasip de ben bu bunye ile üç tane iki tane nasıl taşırım
(25,196 puan) tarafından
Şişkoluk başa bela zaar :D
tarafından
Iyi de ben siskooo değilim kiiiii en fazla 41 kilom var malesefff
(25,196 puan) tarafından
Biz diyelim de belki accık kilo alırsın 40mkere söylersek:D
tarafından
Ayy ne güzel olur yaa 50 kilo olsam yeter 10 kilo çok değil
Ama şişko sevda yüzünden adım şişkoya çıkacak az kaldı
(25,196 puan) tarafından
Hepimiz şişkoyuz:D
tarafından
Yaşasın siskolukkkkkkkk
busra sisko degil obez obez sumocular gibi
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Eşimi ariyorum :D Benim Beloş'cum eşim hayir ya da olmaz dedigin de yerinden asla kimildamaz cozumu canim kocamda :D
(25,196 puan) tarafından
Valla bende sesimi yükselttim hayır ııııı dur bakayım seni gidi seniiiiii falan dedimde anca durdu :D
0 oy
tarafından

Şeker ver şeker :D

(25,196 puan) tarafından
Puhahahah :D karpuz vermek istiyom ben
0 oy
(5,724 puan) tarafından

Ömer'im benim yaa popişini sevdigim:D

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
6 cevap 144 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 219 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 243 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,139 soru

12,463,800 cevap

46,827 kullanıcı

Kategoriler

...