0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebekleriniz yabancılara yakınlık gösterir mi kucaklarina gitmek ister mi açık kapilardan içeri girer mi tanimadiklarina komik suratlar yapar mi

28 Cevaplar

0 oy
(7,129 puan) tarafından
Benim oglan herkese gule ve gider canim yabancilik cekmez ayni anasina cekmis
tarafından
İşte kötü birine denk gelirse o zor
(7,129 puan) tarafından
Amaa surekli pesindeyim iki dakika oturmam ki canim gozum hep ustunde
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
17 aylık kızım hiç tanımadığı birine asla gitmez sevmeye kalksa istemez ağlar az gördüğü kişilere de öyle yanasmaz pek ama yakından tanıdıklarına öyle değil tabi 
0 oy
(9,652 puan) tarafından
10 aylık oldu hiç gitmez gitmeyi bırak asla gülmez çok ciddi durur 
0 oy
(650 puan) tarafından
1.5 yaşında olacak nerdeyse değil yabancı babasına bile gitmiyor sadece anne anne. Ben olduğum sürece yannda hiç bişey umurunda değil. Ama ben artık dayanamıyorum bu duruma çok sıkıldım. Keşke gitse herkese. Ama uzaktan herkese güler. Somurtkan bi çocuk değil.
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Büyük herkesle konuşur ama gitmez küçük benden başkasına gitmez de gulmezde 
0 oy
tarafından
Kahkaha ata ata gülüyor hem de, arabasında oluyor hep dışarı çıktığımızda ama kucağımda olsa kesin atlardı 
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Hic yabancilamasi yok ya biri yüzüne gülsün hemen kollarını uzatır veya biri sevmeye çalışsın hemen güler gitmeye çalışır naoicam bilmiyorum..kendini sevdirmesin cok güzel bise kanı cok şirin ama zaman o kadar kötü ki Allah korusun evlatlarimizi
0 oy
tarafından
Hayır tanımadığı kişilere acayip resmi benim kız hatta bazen kaşlarını çatıp bakar :) babannesi kalmaya gelmişti 1 hafta aynı evin içinde ona bile hiç pas vermedi kucağına gitmedi zor alışıyor benim kız 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 393 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
1 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Citipiti (4,148 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 685 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,143 puan) tarafından soruldu

411,979 soru

12,402,489 cevap

44,480 kullanıcı

Kategoriler

...