0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İlk defa başıma böyle bişey geldi 26 hafta 1 günlük hamileyim bahçeye gittik hiç biseydr yapmadık heee durduk yere bı baktım altım ıslanmış eteğimin altinfa birde eşofman tarzı bı pijama giymiştim ona gecmis sadece iç camasirim olsaydı dicektim ki akinti ama çoğunlukla ön tarafa doğru bişey gelmis o telaşla hemen asagimi kontrol ettim lekelenme falan hiç bişey yoktu sağlık ocagini aradım çocuğun hareketlrini ve asagni kontrol et ayni seviyede devam ederse mutlaka hemen hastaneye git suyunda sızıntı olabilir ultrasona girmeden anlayamayız dedi şu gelmesi nasıl oluyor bilmiyorum ki birde ikinci doğumum ama ilkim sezaryen olduğu için şu gelmesi falan yaşamadım hiç bilmiyorum bu konuda çok cahilim yemin ederim böyle tuhaf hissediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suphede kalacağına  gitsene canim.doktora
tarafından
Şuan gidemiyorum hemde devami da gelmedi kontrol ediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen suyun gitmiş büyük ihtimalle ultrason da suyunun azaldığını söylerler ama korkma çocuğun hareketleri takip et ve bol su içmelisin 
tarafından
İşte ebeyi aradım oda devamı geliyor mu hrmde çocuğun hareketlerini iyi gene kontrol et dedi onu bekliyorum sunlik
0 oy
(561 puan) tarafından
Suyun geldigi zaman sızıntı seklinde asla durmaz demişti bnm doktorum
tarafından
Yok ya benim bir kere oldu
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Geçen biri daha yazmıştı. Gitti emin oldu. Sen de git. belki idrar kaçırdın farkında olmadan belki suyun sızdı. Riske atma hemen git
tarafından
Yarın gidebilirim en erken
(11,033 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah su değildir
tarafından
İnşallah değildir ya takip ediyorum 11 dne beri daha da gelmedi kontrol ediyorum

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,178 göst.
14 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 323 göst.
6 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 341 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,892 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 314 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,892 puan) tarafından soruldu

405,888 soru

12,165,005 cevap

36,621 kullanıcı