8haftalk hamileyim esim onceden anaci degdli hamile kaldm anaci oldu annesi ne dese yapiyor bana gelince ne desem bagryir kufr edyo ornek ben bana temzlkte yardm et desem etmyo annesi kiza yardm et dese onu dnlyo ben bsy iistesem yapmyo etmyo cok skldm artk ben sorumluluk almayi bilmyosan nye evlenyosun dedim aylarca davlumbazm bozuk al dedim almadi dun annesi al dedi aldi ben cok gerulyorm annen dese yaprsn dedgmde tersliyor beni bde hamilesin krmym seni diyor ben napmalym ya ben esiyim ama benm sozum gcmyo ona karsi napmalym cok mutsuzm
Anneci erkeklerden nefret ediyrum bakın kızkar bu okuduklarınız size misal olsun ve oğlanlarınızı böyle yetiştirmeyin.
kaynananla ayni evde mi kaliyorsunuz canm ?
Tam tersi olması lazım hamile olunca daha çok üstüne titriyolar insanın aslında ama
Öyle şey mı olur ya benm kocam anası ne derse onu yapacak he yada o dedgı zmn alacak kafasında kırarım acımam kapının önüne koyarım karsıyım bem oyle seylere esım benı ıyı bilir saolsun hc anacı degıldır anasını hayatta dınlemez benı dınler hep ıstemdgm hc bıseyı yapmaz sırf üzülürüm dye iplerı elıne vermişsin bacım vermeseydn keske yada sen o yokms gbı davran üsteleme hc bıseyı hatasnı anlasn
Kaynanan kötü biri olsa yap et demez eşin de sorun var bence kaynanan la otur konuş oğluna kendının bir birey olduğunu ve artık ayrı bir aile sorumluluğu olduğunu anlatsın eşin birsey dediğinde karsılıklı oturun konusun kendı kararlarınızı kendınız alın desin kırıcı olarak söyleme ama dikkatimi çekti sen annesisin tabii ki yapacak ama evin içinde sen birsey demeden Bana yardımcı olmuyor her zaman senı nerde bulucam keşke senın gibi anlayışlı olsa de kaleyi içten fethet yani
Allah sabir versin canim sana. Senin dediginin tersini yapiyosa sende tersini söyle senin dedigin olsun
1,486,347 soru
24,300,046 cevap
344,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın