0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Konu şuydu eşim para istedi kaynanada bende 1 kuruş bile yok dedi oda bi banamı yok dedi burda eşim sinirlendi yani kavgada sayılmaz aslında fakat içindekileri dökdü kaynana zaten pek bişey demedi çünki farkındaydı haklı olduğunun neden hep bana yok benden hep istiyorsunuz şunu al bunu getir kumbaramdan bile bozuk paraları alıyorsun dedi ,niye bana gelince yok benim paramıda alıyorsun geri vermiyorsun ama abimden alınca hemen bulub veriyorsun .... Kaynanamda diyor ki neden abinjn ismini çekdin diyor ... Eşimde dedi işte ben senin oğlun değilmiyim diye ... Haklıda yani kaynanamın aklı hep büyük oğlunda biride dönüb eşime baksa ne halde diye bu ayrımcılık eşime çok dokunuyir üzülüyor kim olsa üzülür zaten  ... Neyse sonra ben gitdim mutfağa kaynana bana diyor şunu aldım şampuan aldım ,yağ aldım bebek için napsaydım evleri ayırmasaydlmda bir birinizimi dövseydiniz eltinle diye susdum bişey demedim zatem kendide gelub konuşmadı benimke hatalı olduğunu bildiği için ,geçenlerde de eltime kıyafet almış benden saklamış sanki ben hırsızmışım gibi ... Ya yapmak zorunda değil koca koca adamlar eyvallah ama biri için kendini paralayıp birini umursamamak da yanlış ... Neymiş onlar şehir dışındalarmış biz hep borc harç içinde onlar gayetde güzel ailecek huzur içinde yaşıyorlar oysa biz eski bir ev her yerinden böcek çıkıyor çocuma bir oyuncak dahi alamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye birlikte yaşıyorsunuz ki 
(1,663 puan) tarafından
Ayrı eve çıkacak durumumuz yok canım ... Azerbaycanda yaşıyoruz eşimin maaşı çok az yani bir odalı ev almak için bile en az 3,4 sene çalışmalı
tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun kaynanan hata yapıyor her zorluğu onun derdini ceken siz
(1,663 puan) tarafından
Öyle canım malesef
-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından
AYRIMCILIK YAPAN ANA BABA KAH.PENİN ÖNDE GİDENİDİR. benimde yavrum var ne demek ayrimcilik yapmak yaa canini nasil diğer canindan ayirirsin. Haa diyelim ayirdin belli etme kal.tak yaa gelinin gözüne girmeye calisiyo s.et canim zaten esin senin yaninda varsin böyle ana baba olmayi versin
(1,663 puan) tarafından
Yani dediğim gibi evet bizede destek oluyor ama önceliği hep onlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 221 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aslsalmyr (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,535 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.
29 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gold rose (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,033 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berfinnn (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,591 cevap

349,484 kullanıcı

...