0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 12 gün sonra 18 aylık olacak ama şu bir haftadır aşırı huysuz her şeyi ağlayarak istiyo bi de komşunun oğlundan bağırmak öğrenmiş sürekli bağırıyo çığırarak istiyo ne isterse bişeye hayır deyince daha çok çığırıyo sürekli banyoya girmek orda oynamak istiyo ya da balkona çıkmak istiyo en ufak şeyi ağlayarak istiyo siz neler yaptınız

1 cevap

0 oy
tarafından
Başlamış evet sendrom ufaktan. Ağlayarak istediklerini yapma bırak yırtsın kendini. Seçenek sun kendi şeçip yapsın. Sabredebildiğin  kadar et. Bazen serbest bırak keşfetsin, kendine zarar vereceği şeylere hayır de. Her şeye hayır diyince dinlemez oluyorlar. Ben ufaklığın 2 yaş sendromunu atlattım da büyük şimdi ergen gibi davranıyor, 4buçuk yaşında. Zaten tahammülsüzlüğüm vardı, şimdi hamileliğin de etkisiyle midir nedir hiç sabrım kalmamış inan ki.. büyükle çok atışır olduk evde...  
tarafından
Her şeye hayır demiyorum canım zaten mesela bak bu seni uf yapar annem gel biz başka bişey oynayalım diyorum o an tamam diyo gelip oynuyo ertesi gün yine aynı yaptıkları değil de bağırması çok yoruyor
tarafından
Ertesi güne kalıyormuş iyi bari. Tamam yapmıcam dediklerini  5 dk geçmeden yine yapıyorlar inan ki :D
Ağlayıp bağırmaya başladığı zaman ikna etmeye çalışmayacaksın. Senin en ufak mimiğinden anlıyor pes etme ihtimalin olduğunu. Çok zeki çocuklar çookkk... Kararlı net ve sakin bi.şekilde konuşup beklemek gerekiyormuş. Senin sabrının sınırını ölçüyor şimdi o, kendi yapabileceklerinin de sınırlarını öğrenmeye çalışıyor. Azcik youtube desteğiyle halledersin canım sen. Allah yardımcın olsun:)
tarafından
İnşallah canım çok sağol ❤️
tarafından
Reca ederimmmm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
0 oy
5 cevap 179 göst.
25 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Serapse (563 puan) tarafından soruldu
0 oy