Herkese merhaba kızlar daha 3 çocuğum var ortancısı şu an 2 yaşında ve 1 ay sonra doğum günü ama kızım tamamen değişti diyebilirim sürekli bir şeyleri istiyor ne kadar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama asla mutlu edemiyorum ablası ışığı açıyor niye açtı diye bir saat ağlıyor az önce telefonun kılıfını çıkardı taktığım için bir saat ağladı bağırmak istemiyorum kendimi frenliyorum nasıl davranacağım bilmiyorum tahminini ne zaman geçer bu durum 🥺🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Asla geçmiyor bu durumlar. Tam biri bitti derken diğerine geçiyor çocuk. Annelik ölene kadar süren sabırlı bir süreç sanırım. Annem her zaman büyüdükçe dertleriniz de büyüyor derdi, ne demek istediğini artık anlıyorum
Geçse ne olacak bu seferde üç yaş sendromuna girecek
Geçmiyordu geçmiyordu 😂
31.aydan bildiriyorum 3 yaş sendromuna erken girdik hunimi taktım artık 2 yaşta ağlaması varsa 3 yaşta ağlayarak duvara kafa atması var bolca sabır çekip sakinleşmekten başka çözümü yok geçmiyor geçecek diyenlere inanmayın sadece şekil değiştiriyor belki 4 yaşta geçer hepsi
İşte ben de olabildiğince geleneksel büyütmeye çalışıyorum ama Yok olmuyor büyük kızıma dediğim gibi söylüyorum anlatmaya çalışıyorum ama bu küçüğü tam bir bomba
Sanırım çözebilen çıkmayacak ben anlamaya çalışmaktan yoruldum artık saldım bunlar başka bi çeşit
9 yasa gelince de erken ergenlik triplerindeler . antin kuntin ergenus youtuberlari izliolar. kardes varsa oos kavga trip
Off ben hiç sevmiyorum ergen yaaaaa tahammülum bile yok jekwjd kesin benimkilerde ergenliği Nirvana da yaşar
sorma hergun okula gderken bir tantana . anasi kilikli illa biseylerini kisaltacak. ben etegimi belini kivirir katlar kisaltirdim buda tsortlerini kisaltmak istio uzun kro gibi oluomus . kizim crop giyecek degilsin ya okul tsortu iste diyorum. atleti belli oluomus atlet giymek istemio. beyaz tsortten illaki atlet bellinolur. autyen takacak kadar memis yok zaten. sporcu sutyeni aldim krop gibi hic degilse yarim tutsun ustunu diye
2.5 gibi bitti bizde. Ama çok geçmeden 3 geldi. O daha sert geldi bana 😂 Şimdi 4 yaşında epey rahatladık Allaha şükür
5 yaşında benimki, geçen hiçbirşey yok, daha da kötüye gittik :D
2 yaş sendromu yaşamıyoruz ya 1 yaş zor geçmişti dış çıkarttığı için sürekli şimdi 2 yaş sendromu yasanayinca 3 yaştan bı korkuyorum
Çocukların sendromu biter mi:) her yaş güncellenerek geliyorlar:))))
Bu zamane cocuklarida bir başka biz neden böyle degildikacaba bu sendrom sonradan mi çıktı. 2 yaş sonra 3 yaş 4 yaş devam eder sonrada ergenlik olur anlayacan bitmez. Ben oğluma ceza veriyordum ağladığı zaman sebepsiz yere agladigin için kapıda bekleyeceksin biz odada oturacağız aglaman biterse sus gel diyordum tabi kapının dışında degil. Ben odaya geçip oturmadan arkamdan gelip bitti tamam diyordu.sinir bile olsan o an sınırım geçerdi tatlı sozleriyle şuan 6 yaşında yine oluyor ara ara sen ağlayınca biz ne yapıyoruz diyince susar
1,487,112 soru
24,311,034 cevap
344,735 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın